DIY joulukalenteri

Toteutin suklaakalenterin sijaan oman joulukalenterin ruokailutilan seinälle. Minusta on kivaa, että kalenterissa on oikeasti hyvän makuista suklaata ja saattaapa tonttu käydä sujauttamassa johonkin pussiin vaikka leffa- tai uimahallilipunkin. Meillä isompi tyttö jo vaatii kalenteriin suklaata tai jotain herkkua, mutta voisihan siellä olla muutakin kuin herkkuja. Hyvä ystävältä kuultu idea oli ainakin palapelin palat, joista palapeli rakentuisi joulun lähestyessä!

Jyväskylän keskustassa ei nykyään ole kunnollista askartelukauppaa ja jouduin etsimään masking-teippiä kalenteria varten useammasta kaupasta. Aiemmin keskustassa oli parikin Tiimaria ja Askartelu-Pia (?), vuosia sitten oli Sinooperikin, mutta nykyään ei tosiaan yhtään virallista askartelukauppaa. Harjun-paperista onneksi kuitenkin tärppäsi ja tarttuipa sieltä matkaan pari kivaa julistettakin!

"Kuusi" teipattiin seinään masking-teippillä ja samaisella teipillä siihen ripustettiin numeroidut ja koristellut paperipussit.

Omissa kuvitelmissani paperipussit olisivat sotilaallisen suorissa riveissä tasaisin välimatkoin, mutta 4-vuotias apulaiseni oli eri mieltä. Hieno siitä tuli näinkin!Kuusen alin oksa on melko korkealla, jotta perheemme karvainen jäsen ei kiinnostuisi liikaa tuoksuvista pusseista.Samaan aikaan pöydänkulman takana...Kommentit

Hanna sanoi…
Ihania kummatkin, kalenteri ja pieni touhuilija.
Laura sanoi…
Ja ihana sotku :-D