Lehtikuusiterassi

Jatkan vielä lehtikuusi-aiheella :-) Tässä pari kuvaa lähes valmiista terassista, pari listaa vielä puuttuu. Terassia ei ole vielä öljytty, mutta harkitsemme sen öljyämistä ruskeaksi sävytetyllä puuöljyllä. Väri ei muutu radikaalisti, mutta puun punertava sävy hieman syvenee.
Puupinnoitus on rakennettu betonista valetun laatan päälle. Betonilaatta kaataa ulospäin, jotta sadevesi valuu laatalta pois. Laatta ei myöskään ollut ihan tasainen, joten laattaan kiinnitettiin rimat, jotka kiilattiin/höylättiin tarkalleen vaateriin, olipa muuten melkoisen aikaa vievä homma! Itse puupinnoitus on tehty kolmesta osasta, jotka saa nostettua pois paikoiltaan mahdollista alustan putsausta varten.

Kommentit

Christa sanoi…
Tosi kaunis!
Laura sanoi…
Kiitos! Puu tuo mukavasti pehmeyttä kiven rinnalle :-)
Aleksandra sanoi…
Nätti terassi, se on kyllä aivan ehdoton kesällä!:)Huomasin että oli ollut tutustumassa Jyväskylän asuntomessuihin, joten saattaisit olla kiinnostunut blogissani meneillään olevasta arvonnasta. Nyt olisi hieno tilaisuus voittaa asuntomessujen Maailmanpylvääseen suunniteltuja keittiötekstiileitä. Käy kurkkaamassa blogistani www.antaapaivanpaistaa.blogspot.com :)