Trampoliinin upottaminen maahan

Kunhan pihallemme saadaan nurmikko, on hankintalistalla myös lähes jokaisen lapsiperheen pihaa koristava trampoliini. Muutamassa blogissa ja jossain TV-ohjelmassakin olen törmännyt trampoliiniin upottamiseen maahan. Etan-merkkiseltä trampoliinivalmistajalta löysin ingroud kit:in, joka on tarkoitettu trampoliinin upottamiseen. Toinen vaihtoehtohan olisi upottaa tuollainen tavallinen trampoliini, mutta se edellyttäisi aika masiivisen kuopan kaivamista. Etanin tuotteella pääsisi edes vähän vähemmällä kaivamisella.

Onkohan tosiaan niin, että jos trampoliini on upotettu ja nousee vain 30 cm maan pinnan yläpuolelle, ei turvaverkkoa tarvitsisi? Mitäs jos hyppijä hyppää 1,5 metrin korkeuteen ja laskeutuukin vahingossa nurmikolle eikä trampalle?

Täältä löytyy Etanin ohjeistus ja plussat trampoliinin upotukselle.


Kuvat: http://www.etan-international.co.uk

Kommentit

niobe sanoi…
No siis aivan loistava idea, enpä ole tajunnut. Korkean trampan alta nurtsin leikkuukin on todella ärsyttävää - tai tramppaa täytyy aina siirtää, että saa kokoonaan parturoitua pihan. Ja se siirtäminen nyt ei välttämättä ole ihan piisofkeik :P En kyllä jaksa kaivaa enää kuoppaa, mutta jos olisin aikanaan tiennyt niin olisi kyllä kiinnostanut.
Laura sanoi…
Joo, toisaalta tässä se tramppa on sitten juuri siinä kohdassa missä on kuoppakin, ei voi siirrellä. Pitää vielä miettiä, miten meillä toteutetaan!
Anonyymi sanoi…
Kiitos tästä blogi tekstistä! Olemme miehen kanssa miettineet trampoliinia pihalle lapsille ja tälläinen upotettava on ideana mahtava eikä näytä niin rumaltakaan :D. Googlettelin ja näitä on näköjään saatavilla nykyään suomestakin. http://www.tasapeli.fi/category/53/maatrampoliinit