Ulkokuori etenee

Talomme on edelleen rappaamatta ulkoa ja sen vuoksi myös piha on vielä kokonaan laittamatta. Rappari olisi kuitenkin tulossa ensi viikon maanantaina aloittamaan hommiaan, eli sään salliessa rappaus saadaan tehtyä toukokuun aikana! Olisipas kiva juttu, jos rappaus etenisi rivakasti! Toivotaan, että ei tule paljon sadetta, se käsittääkseni estää rappauksen etenemisen.

Kunhan rappaus saadaan tehtyä, on vuorossa pihakivien asennus ja ulkokuoren puuyksityiskohtien viimeistely. Pihakivien asennuksen jälkeen pitäisi levittää multa ja laittaa nurmikko, muut istutustyöt jättänemme syksyyn, niin istutuksia ei tarvitse kastella niin paljon. Toivottavasti saadaan aikataulut sumplittua niin, että pääsemme jo tänä kesänä käyttämään pihaa. Tai onhan pihaa käytetty nytkin isona hiekkalaatikkona, joka on tainnut kyllä sopia 3-vuotiaalle tytöllemme oikein hyvin.

Tästä haaveillaan!

Kommentit

MIIA METSO BLOG sanoi…
Toivotaan vähäsateista toukokuuta! Onhan tuota vettä tullut jo ihan tarpeeksi :) Meillä päästään vasta prin viikon päästä pihan laittoon, ei malttais odottaa...Malttamattomuus on paheeni :P
Christa sanoi…
Mekin odotamme kovasti sitä, että talo saadaan rapattua ja sen jälkeen terassit kuntoon. Koska asiat ovat vielä solmussa ensimmäisen urakoitsijan kanssa (jonka piti tehdä myös rappaus ja muut ulkotyöt), niin vielä ei päästä aloittamaan.
Löysin blogisi kuvahaulla, muistaakseni hain portaita. Meillä on tulossa iso remontti ostamaamme 70-luvun paritalohuoneistoon. Ei siis raksaa, mutta muuten paljon samoja juttuja. Mielenkiinnolla seuraan projektin etenemistä!