Kodinhoitohuone järjestykseen

Kodinhoitohuoneeseen saapui clas ohlsonilta hankittujen säilyttimien myötä parempi järjestys (vihdoinkin!). 

Toisessa punaisessa rullilla kulkevassa laatikossa säilytetään keräykseen menevät pahvit ja toisessa keräyspaperi. Rullat on siivouksen kannalta kätevät, kun laatikot siirtyvät helposti pois imuroinnin tieltä. 

Harmaaseen pyykkikoriin taas piiloutuu keskuspölynimurin letku. Meillä ei ole kodinhoitohuoneessa korkeaa kaappia, johon letkun saisi seinätelineeseen, mutta itse asiassa se on melkeinpä helpompi laittaa tuonne pyykkikoriin ja ottaa sieltä käyttöön, kuin rullata aina telineeseen. Yhdessä vaiheessa harkittiin telineen kiinnittämistä seinään, mutta olisihan se siinä vähän karun näköinen ja letkun käyttöikä on myös pidempi, kun sitä säilytetään "pimeässä", eikä auringonvalo pääse haurastuttamaan sitä. Tai näin ainakin muistelen lukeneeni käyttöohjeesta.

Mun kuvausassistentti halusi ehdotomasti mukaan kuvaan :-)Vielä pitäisi saada pari avohyllyä kiinnitettyä vastakkaiselle seinälle. Hyllyille olen suunnitellut lasin- ja metallinkeräystä varten parin muovikorin hankkimista. Keräykseen menevät patterit ja palautuspullot taas on piilotettu kodinhoitohuoneen kulmakaappiin. Kierrättäminenkin on kivaa ja helppoa, kunhan kaikella on oma paikkansa!

Miten teillä kierrätetään?

Kommentit

Christa sanoi…
Kivoja nuo punaiset säilytyskorit! Juuri tänään mietin, että missä ihmeessä aletaan säilyttää keräyspaperia. Tällä hetkellä paperi kertyy keittiön baaritason alle olevaan pahvilaatikkoon. Ei kovin kaunista. Keittiön pahviroskat mahtuvat roskiskaappiin, sillä meillä roskiskaappi ei ole lavuaarin alla ja tilaa on enemmän.
Laura sanoi…
Joo noi punaiset korit oli hyvä löytö! Niitä oli myös vihreänä ja turkoosina ja myös ilman renkaita, jos sellaisia ei tarvitse. Vaikuttivat ihan jämäköiltä koottuna.

Kiva, että teillä on keittiössä tilaa paperin ja pahvinkeräykselle.
Meillä keittiö ei ole suuren suuri, joten khh on myös apukeittiö ja käytössä muuhunkin kuin vain pyykkihuoltoon, olenkin erityisen tyytyväinen siihen, että keittiö ja khh sijaitsevat ihan vierekkäin.