Värikkäänä parempi?

Keittiön välitilassa on edelleen liian lyhyenä tullut lasi, jonka tilasin epähuomiossa taustamaalattuna. Autotallissa odottaa oikean mittainen lasi, joka on myös kirkas, kuten pitikin. Haluaisin jo vihdoin tuon oikean mittaisen lasin paikoilleen, niin saisin välitilaan tapetinkin, kuten alunperin suunnittelin. Miehen mielestä lasin vaihto ei ole prioriteettilistalla kovin korkealla, luulenpa, että se ei vaan tykkää noista tirpoista. Olishan ne nyt aika pirteät ainakin näin kesää kohden, vai mitä mieltä olet?

Taustamaalatulla lasilla

Tirppatapetti mallattuna lasin päälle


Tapettihan on  Eijffingerin Early Bird. Syksyllä välitilaan voisi sitten vaihtaa jonkin tummempisävyisemmän tapetin. 

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Moi,

minä tykkään enemmän ylemmästä. Ajatus väristä kuulostaa hyvältä, muttei jostain syystä kolahda tuossa kuvassa. Ehkä on livenä paremman näköinen?
Laura sanoi…
Tuossa alemmassa kuvassa tapetti on vain mallattu välitilaan, eli päältä puuttuu lasi, joka varmasti tekisi lopputuloksesta aika paljon viimeistellymmän näköisen. Kesää kohden erityisesti itse kaipaisin väriläiskää keittiöön! Ja sehän tuossa on se hienous, että tapetin saa vaihdettua lasin taakse helposti! Ensin pitäisi vaan saada vaihdettua se lasi, se ei ole niin helppoa :-)
Iisa sanoi…
Tapetilla ehdottomasti! Ainahan sen voi tosiaan vaihtaa, jos siihen kyllästyy :)

Kiva, kun kommentoit blogiini, niin tajusin tulla täällä käymään ja huomata, että olet alkanut taas päivittelemään useammin :)
Anonyymi sanoi…
Miten tuo välitilan lasi tulee kiinni? Kuinka helppoa sinne on vaihtaa se tapetti taakse?
Meillä on kanssa harkinnassa välitilaan lasi ja sain hieman epäileviä katseita kun sanoin että saisi keittiön ilmettä sitten vaihdettua helposti kun vaihtaisi vain tapetin lasin taa.
Laura sanoi…
Kiitos kommenteista!

Meidän välitilan lasi on tilattu Sisustalasilla-verkkokaupasta, heidän sivuiltaan löytyy myös hyvät ohjeet lasin asennukseen erilaisiin kohteisiin! Tässä vielä linkki ohjesivulle http://www.sisustalasilla.fi/index.php?cID=1072

Vaihdon ei pitäisi olla kovin hankalaa, hana tosin saattaa sitä hankaloittaa meillä. Periaatteessa irrotetaan yläkaappien pohjassa oleva L-lista, kallistetaan lasia hieman ja otetaan vanha tapetti pois ja uusi tilalle!