Kello

Kiinnitin tänään keittiön seinään jo viime syksynä hankitun kellon. Enää ei tarvitse arkisin aamukahvia hörppiessä katsoa kelloa kännykästä, vaan huonompinäköinenkin näkee sen seinältä.


Kommentit

Lumi sanoi…
Komea kello. Meidänkin olisi ehkä syytä hankkia jonkinlainen kello seinälle.
Laura sanoi…
Kello on Clas Ohlsonilta ja hintaa taisi olla reilut 20 e. Kiinnitys kaksipuolisella teipillä, sopi ainakin meille, kun uusien seinien rei'ittäminen aina hirvittää :-)
Anonyymi sanoi…
Tyylikäs kello.
Teillä näyttää olevan Hayn Hee-baarituolit. Kertoisitko, ovatko hyvät istua ja kumpi korkeus teillä on (ja minkä korkuinen saareke on)? Ovatko kovin kiikkerät?
Laura sanoi…
Hayn Hee-baarituolit tilasin ensin korkeampana versiona, kun en tiennyt, että matalampikin on olemassa. Korkea tuoli oli aivan liian korkea meidän saarekkeeseen, joka on normaalin työtason korkuinen (90 cm). Onneksi sain vinkin, että tuolista on matalampikin versio, eli meillä on tuo matalampi 65 cm korkea versio. Sopii mielestäni saarekkeen korkeuteen oikein hyvin.

Tuoli ei kyllä missään nimessä ole kiikkerä, vaan oikein tukeva. Jos oikein pitkään istuu, niin pinnat tuntuvat kyllä takapuolessa, eli pitkälliseen istumiseen ehkä joku toinen tuoli tai sitten pehmuste.

Itse ollaan tykätty kovasti tuoleista ja voin suositella!
Anonyymi sanoi…
Kiitos infosta tuoleihin liittyen! Ovat meillä harkintalistalla.