Työhuoneen suunnitelmat

Hankimme pian muuton jälkeen työhuoneeseen IKEAsta Bestå-kaapin tummilla ovilla 180 cm leveänä ja korkeana. Jo heti alkuun tuntui, että kaappi ei ollut oikeassa paikassa, se on liian massiivinen, etenkin noilla tummilla ovilla, hankinta oli alusta alkaen hätäratkaisu, kun jotain säilytystilaa oli pakko saada. Työhuone on tällä hetkellä lähinnä varastokäytössä, siellä on huoneen kokoon nähden ylisuuri vanha sohvamme ja kaksi liian suurta työpöytää ja ihan järkyttävä sotku.

Haaveilin String-hyllyköstä työhuoneeseen, mutta sitten sain ajatuksen siirtää olohuoneessa olevat kolme Muuramen Iso-Kolmonen moduulia työhuoneeseen ja toteuttaa niiden avulla säilytys- ja työpöytäratkaisu. Iso-Kolmonen moduulit eivät ole nykyisessä olohuoneessa paras ratkaisu, joten tämäkin ongelma ratkeaa siirrossa. Tietysti jotain pitää kehittää olohuoneeseen noiden tilalle.

Kaksi moduuleista on laatikollisia ja yhdessä on lasiovet. Lasiovien tilalle pitäisi hankkia umpiovet ja myös korkeampi sokkeli voisi olla paikallaan kaikkiin moduuleihin, jotta pöydän saa sopivalle korkeudelle ilman lisäkalikoita. Mitään siirtoa ei ole vielä tehty, kaikki on suunnitteluasteella, mutta jotain tälläistä voisi kehittää:

Kuva Muurame.com

Kuva Muurame.com

Työhuone vaatii vielä mietintää, mutta ehkäpä nuo Iso-Kolmoset nyt ainakin olisivat siirtymässä sinne.

Lisäksi huoneeseen tarvittaisiin verhot, koska päätetyöskentely auringon paisteella on tällä hetkellä melko epämukavaa. Epämukavaa se on myös huoneessa vallitsevan sotkun vuoksi...

Yksi asia työhuoneessa on jo kunnossa: tilasin Norm 69 valaisimen XXL-koossa, huone on niin korkea, että mielestäni vaati tuon suurimman koon. Onneksi netistä löytyi videoita lampun kokoamisesta, olisi jäänyt muuten kokoamatta :-)Tässä vielä huoneen mitat (noin). Mitään kiinteitä kalusteita tuolla ei ole, Bestå on tuolla seinällä, missä kuvassakin on kaapisto.


Niin ja ne Beståt lähtevät joko myyntiin tai ullakolle "varastohyllyiksi".

Kommentit