Työhuoneen suunnitelmat etenevät

Työhuoneen suunnitelmat etenevät ja samalla muuttuvat :-)

Ikean Bestå:n leveämpi puolikas sai sittenkin jäädä työhuoneeseen oven taakse säilytystilaksi. Siitä poistettiin tummat ovet ja se alkoi näyttää paljon paremmalta. Kävin ostamassa kirjakaupan tyhjäksi mustista mapeista ja paperit pitäisi siirtää samanlaisiin mappeihin, niin Bestå:n avohyllytkin näyttävät siistimmiltä. 

Tilasin myös meillä jo oleviin muuramen Iso-Kolmosiin korkeammat sokkelin, jotka saamme puolentoista viikon päästä. Muuramet siirtyvät työhuoneen leveän ikkunan alle ja niiden päälle hankitaan joko Muuramelta pöytätaso, tai sitten teemme tason itse tammesta. Kunhan sokkelit saapuvat, niin pitää katsoa, miten paljon 10 vuotta vanhat laatikostot ovat muuttaneet väriä, jos väri ei ole muuttunut, niin sitten pöytätasokin todennäköisesti tilataan Muuramelta.

Työhuoneeseen tarvittaisiin myös sinne paremmin mahtuva sohva. Nyt siellä on tosiaan meidän vanha kulmasohva, joka on huoneen kokoon nähden ihan liian suuri.

Esimerkiksi Innovationin vuodesohva olisi mittasuhteiltaan huoneeseen paljon sopivampi. Näissä on käsittääkseni myös ihan hyvä nukkua, olisiko jollakulla kokemusta?

innovationliving.com

Kommentit