Peili tilattu

Meillä on nyt noin 9 kuukauden ajan meikattu, laitettu hiukset, ajettu parta, pesty hampaat jne. noin 15 cm halkaisijaltaan olevalla pyöreällä pikkupeilillä. Välillä on ollut vähän ruuhkaa ja olen joutunut siirtymään kiharruspuikon kanssa makuuhuoneen peililiukuovien luo. Tänään vihdoin tilasin kylppäriin peilin! Peili tulee menemään lähes seinästä seinään ja peilin taakse tulee led-nauha tuomaan lisävaloa.


Kuvassa mustat teipit esittävät peiliä, leveyttä peilille tulee 2,12 m ja korkeutta 0,8 m. Sivuille jää noin 5 cm sovitusvaraa ja led-nauha tulee kiertämään myös sivuilla, joten senkin vuoksi ihan hyvä, että ei mene ihan seinään kiinni.

Peilin kiinnitystä varten seinään rakennetaan puusta jonkinlainen kehikko tms. johon peili sitten liimataan. Peilin myyjä muuten tästä huomautti, että mikä tahansa rakennusliima ei sovellu peilin kiinnitykseen, vaan esimerkiksi polymeerimassa tai saniteettisilikoni ovat sopivia kiinnitykseen. Jos liimassa on jotain tiettyjä kemikaaleja, ne syövyttävät nopeasti peilin hopeoinnin.

Kommentit