Kuulumisia kotoa

Blogissa on ollut hiljaista, mutta ei bloggaamista ole tarkoitus kokonaan lopettaa. Tahti vaan on hidastunut. Ja toisaalta omaa kotia ei enää niin mielellään esittele kuin raksaa aikanaan. Koti on kuitenkin oma rauhoittumis- ja rentoutumispaikka.

Tulossa on kuitenkin kirjoitus ainakin kattoliesituulettimesta, sen käyttökokemuksista olen saanut useampiakin kyselyitä, Zebrano-rullakaihtimista sekä postaus "näin tekisin uudestaankin ja tätä muuttaisin". Myös TH Minimal-laatasta olisi vähän ei-niin kehuttavaa sanottavaa (grr!) Kun vaan löytyis kameran laturi ja sais ladattua akun ja räpsäistyä kuvia valoisan aikaan!

Sisustaminen on vielä ihan vaiheessa, saimme kuitenkin n. 2 kk odottelun jälkeen toisenkin Heen baarijakkaran ja Italiasta tilattu Baguette pöydänjalkakin on lähtenyt tällä viikolla Ruotsista ja pitäisi olla meillä alkuviikosta. Eihän sitä olla odotettukaan kuin toukokuusta :-)

Tässä jotain herkkua silmillekin, eli tytön huoneen vaaleanpunainen seinä tarroineen.


Kommentit

Kirsi sanoi…
voi, kerro mikä TH minimalissa vikana? Meille olisi tulossa sitä tummanharmaana 30x60 ja 10x10 eteiseen ja khh huoneeseen.Ehtisin vielä vaihtaa tai ainakin kysyä liikkeessä tarkemmin.
Catherine sanoi…
Tuo seinätarra on tosi ihana!
Anu sanoi…
Kirsi, muistelisin että siinä olisi ollut sävyssä heittoja laattojen välillä, vaikka olivat samaa erää. Korjaa Laura jos muistan väärin!
Kirsi sanoi…
Sitä minäkin muistelisin, mutta eikai jotain muutakin?
Laura sanoi…
Kirjoittelin oman postauksen tuosta laatasta. Oli siinä myös virheitä lasituksessa, joten en voi suositella.
Unknown sanoi…
Ihanan näköinen huone! Mikä mahtaa olla tuon maalin sävy?
Laura sanoi…
Kiitos :-)
Maalin sävy on Teknoksen värikartan T1111. http://kiveajaunelmia.blogspot.fi/2012/05/maalari-maalasi.html