Matalampi Hee

Tilaamani Hayn Hee baarijakkarat osoittautuivat liian korkeiksi, mutta onneksi sain kuulla, että jakkarasta on matalampikin versio. Vaihdoit tuolit matalampiin ja yksi tuoli saapui postitse parissa päivässä ja toinen tulee perässä myöhemmin. Tämän matalamman korkeus on juuri mieleinen normaalin työtason korkuisen saarekkeen seuraksi!


Kommentit

H. sanoi…
Minkä korkuiset uudet tuolit ovat? Tilasitko Finnish Design Shopista vai mistä?
Mervi sanoi…
Ihanat tuolit!Edelliseen postaukseen kommenttina, että onpa aivan loistavasti onnistunut tuo portaiden väri.
Laura sanoi…
Hertta, tilasin Finnish Design Shopista, mutta siellä on oletuksena myynnissä ne korkeammat ja nehän mullekin eka tuli. Mutta myyvät siis myös matalampia. Tässä matalammassa mallissa istumakorkeus on 65 ja selkänojan korkeus 76. Korkeammassa mallissa molempiin mittoihin lisätään 10 cm.

Mervi, oon niiiiin samaa mieltä :-)
H. sanoi…
Hei! Kiitos tästäkin postauksesta - olin nimittäin tilannut samat tuolit valkoisena ja havainnut saman ongelman. Heräsin asiaan hieman myöhään, mutta koska tuolit ovat täysin käyttämättömät, lupasivat he vaihtaa ne matalampiin. Hyvää ja joustavaa palvelua FDS:ltä - kiitokset heille siis vielä tätäkin kautta! En olisi tiennyt matalammasta vaihtoehdosta ilman sinua, joten iso KIITOS :)!