Värivirhe

Olohuoneessa muutamissa laatoista väri poikkeaa muiden laattojen väristä. Emme tietenkään ole säästäneet (kukapa niitä säästää?) tyhjiä laattapaketteja, joista voisi tarkistaa, että kaikki laatat ovat olleet samaa polttoerää. Kaikkien laattojen pitäisi tilaustietojen mukaan olla samaa erää, mutta ainahan on mahdollista, että mukaan on eksynyt eri erää. 

Olohuone on nyt täynnä kalusteita, joten koko lattiaa ei näe, mutta ainakin tässä ero on mielestäni niin silmiinpistävä, että tuo laatta on vaihdettava.Kommentit

Voi ei! Harmillista! höh... Itselläni kävi tapettivuotien kanssa sama homma -samaa erää, mutta eri sävyä. Tosin nuo tapetit oli helpompi vaihtaa kun tuo laatta.
Laura sanoi…
Joo onhan toi harmillinen juttu. Saa nähdä montako laattaa menee vaihtoon, kun saadaan kalusteet pois edestä ja näkee kunnolla koko lattian... Nyt jo on näkyvissä ainakin 6 laattaa (eli paketillisen verran), joissa on värieroa, mutta muissa kohdissa ei ole noin iso ero.
Mervi sanoi…
Myös meille oli eksynyt laattoja eri poltosta ja virhe huomattiin värierosta. Ei siinä muu auttanut kuin napata laatat irti ja laittaa uudet tilalle. Tsemppiä!
Saara sanoi…
Voi ei! :/ Harmillista.. Kyllähän tuon eron kieltämättä huomaa! :/ Varmaan paras vaihtaa, niin ei tule sitten loppuelämää harmiteltua.. Pystyyköhän yksittäisiä laattoja vaihtamaan helposti ilman, että muutkin irtoavat ympäriltä?
Laura sanoi…
Ei se laatta varmaan helpolla irtoa, mutta luotan timpuriimme, että saa vain tuon yksittäisen laatan irti. Tai saa nyt nähdä montako joudutaan vaihtamaan, kun totuus paljastuu kalustetoimituksen alta...
Anonyymi sanoi…
Harmi juttu! Me huomattiin juuri sama virhe kylppärin valkoisissa seinälaatoissa - ja tietenkin vasta sitten kun laatat oli seinässä. Saako kysyä miten teillä ratkaistiin tämä ja kuka otti vastuun virheestä? Olitteko yhteydessä laatan myyjään? Toisaalta, yleensä varmaan laatoittajakin tarkistaa erätiedot kun laattoja alkaa latomaan...?
Laura sanoi…
Kyllä oltiin myyjään yhteydessä, saatiin paikalliselta myyjältä kohteliasta palvelua mutta pääkonttorin viesti oli tyyliltään tylyä. Tässä postauksessa onkin kerrottu tarkemmin
http://kiveajaunelmia.blogspot.fi/2012/08/th-minimal-white.html
Anonyymi sanoi…
Hei, ilmeisesti ette pyytäneet/saaneet korvausta myyjältä?
Laura sanoi…
Ei saatu korvausta, pyydettiin kyllä.