Sauna paneloitu

Saunalla on saatu paneelit paikoilleen. Lauteet valmistuvat SunSaunalla ensi viikolla. Seinissä ja katossa on lämpökäsiteltyä magnoliaa muistaakseni 17 cm leveänä paneelina.Kommentit

Catherine sanoi…
Näyttää tosi hyvältä nuo saunan paneelit! Kivan väriset ja tommoset tasaiset. Iteki alustavasti ajatellut jotain tuollaista. lauteiksikin mahdollisesti jotain leveää puuta. Minkälaiset lauteet teille on tulossa? :)
Laura sanoi…
Kiitos Catherine! Täällä on saunasuunnitelmat http://kiveajaunelmia.blogspot.com/2012/04/kohta-meilla-saunotaan.html.

Lauteiden lautojen leveys on muistaakseni noin 14 cm, ei mitään superleveää siis. Muistelisin, että vain tuijasta olisi saanut todella leveät laudelaudat, mutta tuija taas ei sovellu lapsiperheeseen pehmeytensä vuoksi.
Anonyymi sanoi…
Siis öö, miten niin ei tuija sovi saunan lauteeseen lapsiperheeseen pehmeytensä vuoksi?

Iskeekö teidän ipanat hampaat kiinni lauteisiin? Vai ovatko lekan kanssa löylyssä?

Ymmärrän, jos lattiaksi tai ruokapöydäksi ei haluta pehmeää puuta, mutta tämä oli ihan uutta.
Kirsi sanoi…
Mekin ollaan katseltu tuota mangoliaa, kaunis puu. Lisäksi hinta paljon kukkaroystävällisempi kuin tuija. Kyllä teille tulee kaunista!!
Bella sanoi…
Ooooo, entä nuo laatat..ne minulta on mennyt ohi?! :)
Laura sanoi…
Anonyymi, meille laudemyyjä perusteli, että jos lapset tuovat leluja saunaan, niin nopeasti lauteisiin jää niistä jälkiä, jos vähänkin leluilla "ajetaan" lauteilla tai muuten paukutetaan. Laudemyymälässäkin huomasi mallilauteessa, että askelmiin oli jäänyt jälkiä ihmisten hiekkaisista kengistä. Johonkin lapsiperheeseen voi sopiakin tuijalauteet, mutta meidän tapauksessa tarvitaan kestävämmät lauteet :-)

Kirsi, kiitos! Magnolia ihastuttaa meitäkin!

Bella, laatat on IlMicronia, mutta tuossa kyllä hyvin hyvin likaisina!
Catherine sanoi…
Ymmärrän miksi olet valinnut nurkka paikan tulevassa saunassanne. ;)
Pitääpä tuumailla noitakin jossakin vaiheessa. Meidän saunan muoto ei ole ihan perinteinen kulmikas, joten voi olla että leveä ei siellä ole sopiva lauteen eikä pyöreällä seinällä.

Meillä ainakaan turha laittaa mitään pehmeää materiaalia saunaan. :0 Meidän 2-vuotias on kova hakkaamaan, joten pikku löylykauhasta ilmestyis kyllä hyvin äkkiä jäljet. :D