RR vs. RAL

Meidän ulko-oven värikoodi on RR23 eli tummanharmaa. Autotallinoven värikoodi on RAL7016, joka oli autotallinoven vakiosävyistä lähinnä ulko-ovien väriä. Lupailin jo joskus aiemmin laittaa kuvia, kun nämä ovet on asennettuna, jotta pääsee vertaamaan RR23 vs. RAL7016. RAL-värikartasta RAL7024 olisi ilmeisesti juuri RR23:a vastaava.

Tässä muutama kuva ovista asennettuna lähelle toisiaan. Kuvassa autotallin ovi on todella pölyinen ja putsasin siitä tuon pienen alueen.

Ulko-ovi on "syvemmällä" kuin autotallin ovi

Ihan vierekkäin en laittaisi näitä kahta eri sävyä, on niissä kuitenkin sen verran eroa. Meillä ovet ovat kuitenkin suht etäällä toisistaan ja tuohon puutolppien väliin tulee vielä puusäleikkö, joka entisestään erottaa ovia toisistaan. Minusta meillä yhdistelmä toimii, vaikka sävyt ovat hieman erilaiset, olen siis tyytyväinen, että ei maksettu autotallinoven erikoisväristä.

Kommentit

Meille pitäisi ostaa autotalliin nosto-ovi. Meillä myös muiden ovien sävynä tuo RR23, joten autotallin oven pitäisi olla joko sitä tai sitten hyvin lähelle vastaava. Hyvä tietää, että tuo RAL7016 menee suhteellisen lähelle.

Minkä valmistajan ovi tuo teillä on?
Laura sanoi…
Meidän ovi on Crawfordin g60 Trend!
VillaKoira sanoi…
Hyvä, hyvä ja kiitos väripostauksesta! Ajankohtaista meilläkin tilausten suhteen vaikkakaan ei lähitulevaisuudessa, mutta kesällä kuitenkin. RR23 sävyä on katto ja ikkunapuitteet meilläkin. Tsemppiä loppurutistukseen!
Anonyymi sanoi…
Kiitos vielä näin vuoden kuluttua tästä postauksesta! Juuri mietinnässä sama asia eli RR23 vs. Crawfordin antrasiitti. Tästä löytyi vastaus!
Laura sanoi…
Hyvä, että oli hyödyllinen postaus! Voisinkin joku kerta ottaa vielä uuden kuva, kun autotallin ovikin on nykyään puhtaampi ja tuossa raksaoven tilalla on oikea ovi, jolloin eri sävyä olevat ovet on vielä lähempänä toisiaan.