Kaikukammio

Autotallin päälle tehtiin ullakkotila, josta piti alunperin tulla varasto. Meille tuli kuitenkin olo, että tila menee hukkaan pelkkänä varastona ja nyt tila toteutetaankin siten, että sitä voi käyttää leffahuoneena. Voi olla, että alkuun tila palvelee meitä varastona, mutta ehkä tulevaisuudessa käyttötapa muuttuu.

Tilaa "leffahuoneessa" on vajaa 40 m2, mutta tila on hyvin matalaa, korkeimmalta kohdaltaan alle 180 cm ja matalimmalta vain noin 60 cm. Leffahuoneen seiniä ja kattoa oli alettu tasoittamaan ja tilasta tuli todellinen kaikukammio! Ajatuksena oli alkuun laittaa leffahuoneen lattiaan hyvin tummaa laminaattia, mutta nyt ajatukset ovat vähän sekaisin tuon kaikumisen vuoksi. Jo aiemmin ehdottelin miehelle varovasti kokolattiamattoa, mutta se sai silloin täystyrmäyksen. Nyt kuitenkin tuon kaiun vuoksi kokolattiamatto pääsi uudelleen harkintalistalle!

Voi olla, että kokolattiamaton kustannukset ovat turhan kovat laminaattiin verrattuna ja kokolattiamatossa epäilyttää myös puhtaanapito. Ehkä päädymme kuitenkin laminaattiin ja kaikua hallinnoidaan ääntä imevillä paneeleilla tai irtomatoilla.

Kommentit

Hanna sanoi…
Kuulostaapa kivalta! Ja mä tykkään, että taloon jää varaa muunneltavuudelle. Mulla on jo lisäsuunnitelmia omaan kotiin, vaikka tässä on asuttu vasta muutama kk! Mutta niiden aikataulu on jossain viiden vuoden tähtäimellä :) mut näköjään aina pitää suunnitella.. :)