Rullaverho joka peittää ja paljastaa

Talossamme on ikkunapinta-alaa ihan kiitettävästi, ja kiva olisi joskus saada ikkunat peitettyäkin. Sälehkaihtimia en haluaisi, ehkä puiset voisivat menetellä jossain tilassa. Ihan perinteisen rullaverhon lisäksi nykyään saa rullaverhoja, joilla saa halutessaan myös raotettua näkymää ulos.

Rullaverhosta ei näy läpi:


Mutta nytpäs näkyykin!

Nämä rullaverhot on eräässä toimistossa, mutta sopisivat mielestäni kotiinkin! Valmistajasta ei ole varmuutta, mutta uskoisin verholiikkeestä löytyvän lisätietoa.

Edit: Valmistajakin löytyi, eli vastaavaa kaihdinta valmistaa Apollo kaihdin.

Kommentit

Mervi sanoi…
Seurailen mielenkiinnolla rullaverhoihin liittyvää pohdintaasi. Meilläkin se on ajankohtaista. Varsinainen syy kommenttiin on kuitenkin se, että huomasin teidän tekevän yhteistyötä Teron kanssa. Hän oli meillä mestarina, kun rakensimme 2007 ja olimme todella tyytyväisiä. Hyvä valinta.Tsemppiä teidän projektille.
Laura sanoi…
Kiitos kommentista! Mekin olemme olleet Teroon tyytyväisiä!

Kävin vastavierilulla blogissanne ja jään seuraamaan!
Anu sanoi…
Apollokaihdin / magic light - oisko tuo se?
Meillekin mietin tuota, mutta taidetaan laittaa lamellit.
Jessica sanoi…
Miellä pohditaan samoja asioita. Nämähän on hienoja :) Täytyy kysellä hintoja vielä...
Mia sanoi…
Kiitos Laura tästä vinkistä! En ollut aikaisemmin tällaisia nähnytkään, mutta nyt lähti heti tarj.pyyntö Apollokaihtimeen. Mekään ei olla edistytty verhoasiassa yhtään. Tai ihan vähän; Artic-kaihtimesta löytyi ihan potentiaaliselta vaikuttava Screen-rullaverhosysteemi (sisältä päin läpikuultava). Nyt täytyisi vaan myymälässä käydä katsomassa näitä livenä.
Laura sanoi…
Hyvä kun Anu tiesi valmistajankin!
Mia sanoi…
Niin just, kiitokset ilman muuta Anullekin! :)
Anu sanoi…
Eipä kestä! :)