WC 3D


Kommentit

Anonyymi sanoi…
tarvitsetteko tuon nuo puun väriset hyllyt todella? mieluummin jatkaisin sitten koko kaapistoa nurkkaan. muuten kokonaisuus näyttää hyvältä.
Laura sanoi…
Jos laatikosto jatkuisi seinään saakka, niin tulisi mielestäni turhan ahdas WC-pöntön kohdalta silloin kun laatikoita avaa. Tuossa on ajatuksena myös se, että saa laatikoston kylkeen bidee-suihkun kiinni, kun alempi hylly on kapeampi kuin pöytätaso.
Anonyymi sanoi…
Paljonko laatikon etupinnasta vastapäiseen seinään olisi tilaa? Meillä on ollut aiemmassa asunnossa laatikosto hyvin lähellä wc-istuinta, niin että laatikon juuri mahtui avaamaan. Ei ollut mikään ongelma, siellä säilytettiin harevemmin tarvittavia asioita. Onhan tuossa kuitenkin helposti käden ulottuvilla heti altaan alla hyvin laatikkotilaa myös.
Bidee suihkun jos haluaa tuohon piiloon, siis jos se on tärkeä asia, niin jättäisin puuhullyt/jatkolaatikot kokonaan pois.
Kirsi sanoi…
Mä kopsasin tämän idean heti! Laatikosto yksinään näyttäisi "orvolle", puulla saa näyttävyyttä ja ihanan lisäpaikan koriste-esineelle/kyntilällä/valolle. Bide on ainakin meillä tosi tärkeä ja tuo syvennetty hylly ratkaisi ison ongelman!! kiitos vinkistä!:)
Laura sanoi…
Kiva Kirsi, jos oli apuja! Näinhän se on, että makuja on monia! Kyllä tuossa taitaa sen verran olla tilaa, että laatikko aukeaisi myös pytyn kohdalla. Katsotaan mihin lopputulokseen päädytään :-)
Hanna sanoi…
Hienolta näyttää! Hyllyille saa käden ulottuville myös wc-paperit:). Onko kuvat muuten sinun/arkkitehdin vai kuka ne ovat tehneet? Meidänkin raksaprojektista pitäisi saada tuollaisia, ja haluaisin itse opetella niitä tekemään...
Laura sanoi…
Kiitos Hanna! Samaa ajattelin, että WC-paperirulla voi olla hyllyssä, eikä tarvitse laittaa välttämättä telinettä.

Kuvat olen tehnyt itse Googlen SketchUp-ohjelmalla. Sen voi ladata ilmaiseksi itselleen ja kun katsoo muutaman tutorial-videon, niin pääsee hyvin alkuun! Warehousesta voi etsiä muiden tekemiä malleja, tässä olen käyttänyt warehousesta löytämääni WC-pönttöä, hanaa ja allasta.