Maisemat

Nykyisen kodin avaria maisemia saattaa kyllä tulla ikävä... ikävä voi tulla myös kerrostaloasumisen helppoutta! Omakotitalossa joudutaan opetteleman pihan kolaaminen, aamulehden hakeminen laatikolta, nurmikon leikkuu, IV-koneen ja maalämpöpumpun huolto, lajiteltujen roskien roudaaminen kaupungin keräyspisteelle ja paljon muuta, mitä ei vielä varmaan osata edes kuvitella!

Plussa puolella painaa eniten oma piha ja "oma lupa" :-) Ja juuri tämän hetkisessä tilanteessa odotan myös innolla, että meidän kodin neliömäärä moninkertaistuu nykyisestä 54 neliöstä!

Tässä ne nykyiset maisemat talviasussa:

Kommentit

Christa sanoi…
On kyllä hienot näkymät! Teillä tulee tosiaan olemaan aika muutos omakotitaloelämään siirtymisessä. Me kun asutaan nyt paritalossa niin, joudutaan nytkin hoitamaan lumityöt, hakemaan posti tienvarren laatikosta, leikkaamaan nurmikko jne. Saattaapi olla että uudessa on jopa vähemmän hommaa jossain määrin, kun tuolle kalliotontille ei nurmikkoa juurikaa tule.
Laura sanoi…
Nykyiset näkymät on kieltämättä ihanat! Erityisesti kesällä, kun järvi on sula ja myös pimeällä kaupungin valot näyttävät hienoilta! Tästä saa joku pian ihanan uuden kodin <3

Kallioinen tontti kuulostaa ihanalta mutta myös omalla tavallaan haastavalta!
Bella sanoi…
Suosikki-maisemat aina siskon luona vieraillessa! Tosin hekin muuttivat toisaalle ja kerrostalo-asuminen sai jäädä... :)