Ikkunat

Ikkunat siis saapuivat viime viikon keskiviikkoiltana. Torstaina niitä jo touhuttiin paikoilleen (tai siis muut touhusi, minä häiriköin asennusta). Hienolta ne näyttää!


Saunarakennuksen nurkalta kuvattuna


Saunarakennus

Saunarakennuksen sisältä
Ruokailutila
Ruokailutila

Ikkunat tulivat Lammin talotoimituksen mukana ja ovat Domuksen ikkunoita. Kaikki ikkunat on ulkopuolelta tummanharmaita (RR23). Sisäpuolelta ikkunat ovat valkoiset paitsi saunan ja pesuhuoneen ikkunat, jotka ovat puunväriset. Ajatuksena on sävyttää saunan ja pesuhuoneen ikkunakarmit lähelle lauteiden väriä sitten kunhan lauteiden materiaali on ylipäätään päätetty.

Sisäpuolelta valkoiset ikkunat tilattiin kaksivärikäsiteltyinä (sille voi olla joku parempikin termi) eli myös uloimman ikkunan sisäpuolinen karmi on valkoinen. Tässä alla esimerkki siitä. Ilman kaksivärikäsittelyä uloimman ikkunan karmi olisi kauttaaltaan ulkokarmin värinen eli meillä tummanharmaa.Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hienolta näyttää!! Menikö isot ikkunat käsipelillä vai nosturilla paikoilleen?
Laura sanoi…
Ikkunat nostettiin miesvoimin! Siinä on ollut vähän nostamista, kun on yläkerran ikkunatkin kannettu miehissä tikapuita pitkin... meillä on varmaan Suomen vahvimmat työmiehet :-)
Heidi K sanoi…
Hyvältä näyttää! Ruokailutilassa teillä upeat ikkunat ;)
Saila sanoi…
Mahtavan isot ikkunat ruokailutilassa! Hienolta näyttää koko projekti! :)