Autotallinovi ja liesituuletin tilattu!

Me taidetaan olla huonoja tekemään lopullisia päätöksiä, jahkaillaan ja ei saada asioita päätökseen. Jotain kuitenkin on saatu aikaiseksi, sillä autotallinovi ja liesituuletin on tilattu! Molempien pitäisi tulla 4-6 viikon sisällä!

Autotallinoveksi valikoitui Crawfordin g60 Trend. Katto, ikkunat ja ovet ovat värikoodilla RR23, mutta autotallinoven värikartta on eri ja oven väri on ral 7016, joka on vakiosävyistä lähellä RR23:a. Kävin hakemassa ovimallin ja mallailin sitä ikkunoiden karmiin, pienessä mallipalassa väri näytti ihan samalta. Autotallinovi ja sisäänkäyntiovi eivät ole ihan vierekkäin ja välille tulee puuritilääkin, joten eiköhän nuo värit ole ihan hyvät, vaikka eri värikartasta ovatkin. Autotallinoven olisi saanut tarkalleen samalla värilläkin, mutta siitä olisi tullut (tietenkin) lisähintaa. 


Liesituulettimeksi valikoitui Siriuksen kattoliesituuletin SLT 952 ulkoisella moottorilla. Kattoliesituulettimista löytyy valitettavan vähän käyttökokemuksia, joten ei auta kuin elää toivossa, että imuteho riittää käryjen poistamiseen.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
RR23:sta vastaa RAL sävy on 7024, ei tuo 7016. Itsekin pähkäilen ihan saman ongelman parissa (juuri autotallinoven kanssa) ja tuo vakiosävy 7016 ei kyllä ole sama.
Sanna / StuDecor sanoi…
Taitaa olla yleistä rakentajille... Sillä päätöksenteko vaikeuksia aika ajoin myös täällä havaittavissa.

Juuri sain sähköpostia porraskaidetoimittajalta, että mitä olemme päättäneet...

Tsemppiä!
Laura sanoi…
Anonyymi, joo oikessa olet, olin asetellut sanani huonosti. Eli tosiaan tuo vakiosävy 7016 ei ole sama kuin RR23, vaan juuri saman sävyn saadakseen olisi joutunut maksamaan extraa. Muutin postausta selkeämmäksi. Mallipalassa sävyt olivat hyvin lähellä ja lähes 20% lisää hintaan ei houkutellut, jotta olisi saanut täsmälleen saman sävyn. Tuleva näyttää, miten pahasti eron huomaa...

Sanna, ihan hyvä, jos joku potkii takapuoleen, niin alkaa ihmeesti päätöksiä syntyä!
Anonyymi sanoi…
Joo hyvä juttu että huomioit. Jos millään viitsit niin postaa sitten miten se autotallinoven sävy suhtautuu tuohon RR23:seen kun ovi on paikoillaan, tosiaan itsellänikin on sama pähkäily edessä ja mielellään säästäisi ja ottaisi vakiosävyn jos se vaan on lähellä RR23:sta.
Laura sanoi…
Koitan muistaa postata aiheesta! Tosin ulko-ovien tilauskin vielä vaiheessa, joten menee melko pitkälle eteenpäin!