Muuton valmistelu aloitettu!

Ollaan aloitettu muuton valmistelu hieman ennakkoon :-) Tavoitteenahan on päästä muuttaman vasta ensi kesäkuussa!

Ystävä kuitenkin vinkkasi oman muuttorumbansa jälkeen, että kaappien tyhjennys kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja niin me tehtiin. Kaappeja on siis koluttu läpi ja vaatteita ja tavaroita kannettu Silinteri-kirpparille! Kahden päivän jälkeen saldo on +20e, tuosta on jo vähennetty pöytävuokra (29e). Ihan hyvä tulos, kun keskihinta meidän pöydässä lienee alle 2e. Kirpparipöytä on vuokralla ensi perjantaihin saakka, maanantaina pitää taas käydä järjestelemässä tavaroita ja viedä täydennystä.

Flunssa on kaatanut Thomaksen sängyn pohjalle ja apujoukot on hälytetty apuun. Huomenna olisi tavoitteena kaivaa oja talolta maalämpökaivolle lämmönsiirtoputkistoa varten ja ehkä vähän siivoilla raksalla. Onneksi kaivuri oli jo tehnyt osan hommasta, mutta parin metrin matka olisi vielä kaivettavana. Ja kaivurihan on tosiaan jo jatkanut matkaansa seuraavalle työmaalle ja meillä on käytössä rautakanki ja lapiot.

Kommentit

Anni sanoi…
Meillä oli eilen sama kaivutyö ohjelmassa, tosin kokonaismatka oli vain sen pari metriä. Kyllä siinäkin tiesi kaivaneensa kun 70 cm syvästä kaivannosta heitteli savea ylös tunnin verran...
Sanna ja Sami sanoi…
Meillä on muutto helmikuussa ja ollaan jo aloitettu kaappien raivaus. Tosin vaikutus tuntuu välillä olevan plus miinus nolla, kun joskus erehdyn ostamaan jotain pientä ja tarpeellista uuteen taloon. Kirpparille on viety tavaraa pienen rikastumisen toivossa ja osa on vaan lahjoitettu pois, jotta saadaan vähennettyä tavaran määrää.