Huomenna?

Thomaksen flunssa ei ota hellittääkseen, vaikka välillä jo näytti paremmalta. Lauantaina käytiin siivoilemassa raksalla ja illalla Tompulle nousi kuume, grrr! Nyt on lääkekuuri aloitettu, jospa se tästä.

Kävin itse vielä sunnuntaina jatkamassa siivousta ja sainkin luoda lumet ensi kertaa etupihalta. Siinä vierähti varmaan tunti, kun aura-auto oli työntänyt isoja kökkäreitä rajalle. Onneksi oli hyvä lumikola ja lapio käytössä, kiitos urakoitsija-Juhalle!

Siivoilin myös keskikerroksesta lumet pois sisältä ja viritin pressun pääsisäänkäynnin eteen, jotta lunta ei enää tuiskuttaisi sisään. Katto on nyt niin hyvällä mallilla, että katon kautta lunta ei pääse enää satamaan, mutta avoimesta oviaukosta sitä olisi vielä voinut pyryttää. Askartelin myös parvekkeen oveen tukkeen laudanpätkistä ja styroksista. Siitä ei todellakaan tullut kaunis, eikä edes kovin tiivis, mutta jospa pitäisi suurimman osan lumesta ulkona. Mulla olis vähän opeteltavaa sahan käytössä...

HUOMENNA vihdoin on se päivä, kun meillä pitäisi alkaa peltikaton laitto. Toivotaan, että keli pysyy sen verran hyvänä, että peltimiehet pääsevät hommiin!

Kommentit

Anni sanoi…
Toivottavasti saatte katon päälle! On se vaan yllättävän kivaa kun sisällä on kuivaa...