31 metriä!

Sain juuri soiton kallionporaajalta ja nyt se on todellista, kallio löytyi 31 metrin syvyydestä, jee! Saamme siis maalämmön ja kustannuksetkin pysyvät edes lähes kohtuullisina.

Talvi on todella tullut ja täällä oli aamulla maa jo ihan valkoinen, vielä pari viikkoa menee ennen kuin meillä voidaan haaveilla vesikatosta, tosi harmillista, että aikataulu on venynyt, alunperin vesikaton asennus piti olla viime viikolla (viikko 46).

Vesimittarimme on kuulemma jäätynyt viikonlopun aikana, toivottavasti ei mitään sen vakavampaa. Torstaina tehdään seuraavaa valua (viimeistä?), tarkoituksena olisi valaa myös ulkopuoliset terassit, toivotaan, että sää on suotuinen.

Niin ja etupihamme on ollut jo pari viikkoa "valmis", nyt saa ajaa auton omaan pihaan, kun menee raksalle :-)


Saunarakennuksen katto on jo näin hyvällä mallilla!

Meidän tulevaa makuuhuonetta!

Lievää raksaväsymystä on havaittavissa ja välillä tuntuu jo, että ihan sama miten tehdään, kunhan tapahtuu... koitetaan pitää lippu korkealla ja ajatukset kasassa, vastahan tässä ollaan alkutaipaleella.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Jaksaa jaksaa! Tsemppiä projektiin vieläkin! :)
T: Anne
Anni sanoi…
Jee, kallio!

Kummasti näyttää kuvat kivammilta kun pääsee auringonpaisteessa kuvaamaan, itsekin havaitsin viikonloppuna. Ehkä kesärakentajilla pysyy parempi fiilis kun on (pääsääntöisesti) kivampi keli? Huomaa että itselläkin hommat vähän ahdistaa vaikka ei olla päästy juuri mitään vielä tekemäänkään. Syytän pimeää vuodenaikaa...

Tsemppiä!
Laura sanoi…
Kiitos Anne ja Anni tsempityksistä!