31 metriä?

Vaikuttaisi siltä, että kallio löytyy 31 metrin syvyydestä. Tuohon syvyyteen poraajat tänään pääsivät, mutta sitten pora jäi jumiin. Siellä se poranterä nyt lepää syvyydessä ja meillä on reikä tontissa. Tästä reiästä tuli siis harjoituskappale ja huomenna homma jatkuu tekemällä uusi reikä harjoitusreiän viereen. Me maksamme onneksi vain lopullisesta reiästä. Toivotaan, että tuolla 31 metrissä tosiaan on kallio, eikä vaan hämäys!

Melkoinen pöly on levinnyt tontille ja saunarakennukseen (ja varmaan naapureillekin), onneksi alueella vasta rakennetaan!


Saunarakennuksen kattorakenteet on tekeillä, mutta itse talon kimppuun päästään vasta reilun viikon päästä. Edellisessä valussa kura loppui kesken ja talon seinistä osa jäi valamatta. Kura-auto ehtii paikalle vasta ensi torstaina. Vesikaton teko venyy näillä näkymin joulukuun ensimmäiselle viikolle.

Saunarakennuksen ja autotallin lattiat on myös valettu. Autotallin lattiaan laitettiin Mastertop-pinnoite, jotta lattia kestäisi paremmin nastarenkaat ja muun kulutuksen.

Kommentit

Kirsi sanoi…
Miten homma eteni? Toivottavasti kallio siellä oli ja kaivo on jo olemassa. Mekin meinataan laittaa maalämpö, kaikkien hyötysuhde-laskelmoitsijoiden kiusaksi:)
Laura sanoi…
Kiitos Kirsi kommentista! Me toopet ei muistettu/ehditty soittaa poraajalle perjantaina, joten oltiin koko viikonloppu epätietoisia edistymisestä. Mutta kyllä se kallio löytyi 31 metristä! Kaivon poraus jatkuu edelleen, huomenna pitäisi olla valmista, jos ei tule ongelmia!