Purkuhommia

Raksalla päästään purkuhommiin, kun huomattiin, että autotallin ovea olisi syytä leventää. Tallin ovi on nyt 2,4 m leveä mutta isolla farmarilla on melko haastavaa tähdätä tuohon koloon. Ja oviaukko on myös niin reunassa, että kuskin olisi vaikeaa päästä autosta ulos. Puretaan siis tässä vaiheessa, jotta ei tarvitse käyttää autoa peltikorjaamolla vuosittain :-) Onneksi homma ei ole ihan suuren suuri, urakoitsija arveli, että noin 4 tunnin työllä aukko saadaan isommaksi.

Sisäseinien harkot ja ulkoseinien tehostekohtiin tulevat kapeammat lämpöharkot on työmaalta loppu ja niitä on odoteltu eilisestä lähtien. Maanantaille suunniteltu valu siis siirtynee päivällä. Mutta urakoitsija lupaili kuitenkin ontelolaattojen laittoa ensi viikolla, olispa hienoa jos ne saatais!

Kuvassa etualalta taaksepäin tilojen järjestys: ruokailutila, keittiön saareke, keittiö, (väliseinä), kodinhoitohuone. Keittiön ja kodinhoitohuoneen väliseinä tulee tuonne takana näkyvien viemäriputkien kohdalle.

Raksalla kivointa on isot hiekkakasat!

Kommentit

Christa sanoi…
Varmasti ihan järkevä ratkaisu suurentaa autotallin oviaukkoa. Meidän nykyinen autokatos on niin kapea, että vain toiselta puolelta autoa mahtuu kunnolla ulos ja se on melkoisen rasittavaa.
Juha sanoi…
Mäkin laskeskelin, että normi 2,5 m leveä autotallin ovi ei mikään tolkuttoman leveä ole. Ajattelinkin sitten leventää aukkoa 3 metriin. Varmuuden vuoksi. Ei kai noi autot voi niin paljoa tulevaisuudessakaan leventyä.

-Juha
Laura sanoi…
Christa: ei kuulosta kivalta... teillä pitää varmaankin sitten kyytiläiset jättää pois ennen kuin ajaa katokseen?

Juha: ei kai ne autot enää levene, tieverkostostakin loppuu leveys...ellet hankin Hummeria :-)

Joo, kyllä sen purkamisen nyt kestää mieluummin kuin koko talon elinkaaren aikaisen epäkäytännöllisyyden!
Kodin kokoajat sanoi…
Annoin teille muutama päivä sitten tunnustuksen, mutten ole ehtinyt ilmoittelemaan! Vastailkaa, jos jaksatte :)