Ihan ite!

Rakentajat pääsivät viikonloppuna ihan ite hommiin, kun laiteltiin lattiastyrokseja! Työmiehet olivat tehneet vaativimman osuuden ja tasoittaneet pohjan ja latoneet ensimmäisen 100 mm. Itse lisäsimme vielä 50 + 50 mm styroksia tuohon päälle. Homma oli mukavaa ja sopi myös toimistotyöläiselle, joskin sormenpäät on nyt ihan kuivat ja kipeät!

Aamulla käväisimme raksalla toteamassa, että nyt meillä t a p a h t u u! Työmaalla oli töissä urakoitsijan miehet, LVI-Putkosen miehet ja sähkäri apupoikineen! Mutta täytyy tapahtuakin, sillä lattian valu on suunnitteilla ylihuomiselle eli keskiviikolle! Toivotaan, että sääennuste pitää paikkansa ja keskiviikon sää on tämä:

saa.fi.msn.com
Kauan odotetut ontelolaatat lasketaan paikoilleen perjantaina! Sitten pääseekin rakentajat maalailemaan räystäslautoja välipohjan suojissa, siinä ei ehkä sormet ole niin kovilla!

Kännykkäkameran linssi on tainnut olla vähän huurussa kuvaa otettaessa, mutta tuon huoneen styroksit laitoin minä! Ihan ite! Kuvassa on sisääntuloaulasta otettu kuva työhuoneen suuntaan. Tuohon oikeaan  reunaan tulee WC.


Ps. Sysäys otsikkoon tuli tättähäärän hiljalleen alkavasta "minä ite" -vaiheesta...

Kommentit