Portaiden paikka

Paula's Choice -tuotepaketin voitti Saaran projektit -blogin Saara, onnea!

Pyörähdin aamulla tontilla ja siellä hommat etenee! Pientä hämmennystä talon paikkamerkintöihin oli tuottanut korkeusjärjestelmän muutos, mutta sekin asia selvisi. Tällä viikolla kaivuuhommat jatkuvat ja ensi viikolla olisi tarkoituksena valaa antura.

Portaiden paikkaa vielä muutettiin ihan viime tingassa. Kuvassa uusi portaiden paikka on merkitty pinkillä. Eli portaat siiryvät lähemmäs eteistä. Aulaan jää vähän vähemmän tilaa, mutta alatasolle tulee lisätilaa, joka on helpommin hyödynnettävissä.


Portaiden siirron myötä tuohon passaisi kolmeen suuntaan avoin takka ihanasti.

www.metalfire.eu
Meillä vaan pitäisi saada takan yhteyteen vielä leivinuuni, en tiedä onko mahdollista tehdä tuollaista avotakkaa ja leivinuunia?

Olemme menossa Habitare-messuille syyskuun puolivälissä ja onnistuin varaamaan sieltä meille sisustusneuvonnan ajan! Sisustusneuvonnassa on 45 minuuttia aikaa konsultoida sisustuksen ammattilaista, tästä lystistä köyhtyy 20 euroa. Pitää valmistautua hyvin, jotta ehtii saada mahdollisimman paljon irti tuosta ajasta!

Kommentit

musta peltikatto sanoi…
Ihana takka, oikein todella kaunis!
Saara sanoi…
Ihan huippua, ihana yllätys! :) Pitää tämän innostama varmaankin pitää itsekin arvonta joku kerta! :)

Kaunis tuo takka, jotenkin nuotiomainen, kun tulen saa tuohon keskelle. Vaikka en mitään näistä asioista tiedäkään, en keksi syytä, miksi leivinuunia ja tuollaista takkaa ei saisi toteutettua samaan paikkaan..
Laura sanoi…
Tuo takka on kyllä ihana!