Pohjapiirustus

Olen niin tykästynyt talomme pohjaan, joka on suunniteltu juuri meille ja juuri tälle tontille! Neliöitä on hieman enemmän, kuin alun perin oli ajatus, mutta toisaalta meillä on nyt erillinen saunarakennus isolla pukuhuoneella, arkieteinen ja iso keittiö-olohuonetila.

Talomme pohjapiirustus on nähtävillä arkkitehtimme sivuilla täällä!

Kommentit

Anu sanoi…
Hyvältä näyttää!
Anonyymi sanoi…
Erillinen saunarakennus on niiiiiin kiva juttu! Hyvän oloinen pohja; jos meillä oltaisiin Osmankäämi päätetty tehdä kahteen kerrokseen, olisi huonejako ollut varmasti saman tyyppinen.
Laura sanoi…
Mulla ei ole vielä käytännön kokemusta erillisestä saunarakennuksesta, mutta kuvitelmissani se on kiva juttu! Ja se vaikuttaa olevan kiva juttu tänä päivänä monen muunkin mielestä :-)

Itse asiassa pohja poikkeaa oikeasti tuosta sen verran, että ruokailutilan yläpuolella ei ole aukkoa ylimpään kerrokseen. Haluttiin, että makuuhuoneet on mahdollisimman eristyksissä, joten aukko jätettiin pois. Lisäksi yläkerran aulaan saa vaikka lukunurkkauksen, kun aukkoa ei ole.
Mia sanoi…
Todella kivan näköinen pohja! Onnittelut!

Erillinen saunarakennus on varmasti ihana (ajattele, kun tallustelee kylpytakissa pihan poikki saunomaan :), meidän pihalle se ei valitettavasti mahtunut.

Mielestäni myös toi aukon poisjättäminen on käytännöllinen ratkaisu (jotenkin luulen, että ihmiset alkaa muutamien vuosien päästä kyllästymään niihin aukkoihinsa??). Makuuhuoneet saa paremmin rauhoitettua, eikä hukkaneliöitä/kuutioita tule.
Laura sanoi…
Kiitos Mia!

Olen sun kanssa niin samalla linjalla tuon aukottomuuden kanssa! :-)