Asuntomessujen helmet

Asuntomessuilta löytyi paljonkin ideoita omaa taloa ajatellen. Se on harmillista, että lattiat on suojattava kulutukselta, ja monesti lattian pintamateriaali jää kokonaan maton alle piiloon. Näytteilleasettajilta toivoisin myös vielä tarkempaa erittelyä pintamateriaaleista ja kalusteista!

Oma vinkkini asuntomessukävijöille on ottaa valokuva talon infotaulusta aina ennen kohteeseen menoa, niin kotona muistaa valokuvia purkaessaan mistä kohteesta mikäkin kuva on. Tosin kun oikein innostuu, niin infotaulun kuvaaminen unohtuu... :-) 

Hyvn erottuu ainakin tärkeimmät!

Samoin valokuvata voi infotaulut sisustusmateriaaleista, niin ei tarvitse kynää ja paperia.

Tässä ovat minun mielestäni asuntomessujen helmet omaa taloa ajatellen.


PIHA

Aitan pihalla oli parikin tällaista penkkiä. Näyttää betonilta, mutta ei oikeasti ollut betonia.


Merilinnan pihalla oli kiva kivikko puiden katteena. Puut on kyllä istutettu ihan superlähelle rakennusta... mitäköhän tuosta pidemmän päälle tulee, vai onko jotain pienikasvuista lajiketta?


Jämerän kohteen pihalla oli ihanat valetut betoniset istutuslaatikot! Samassa kohteessa tykästyttiin myös laatoitettuun patioon.


Anvia-kodissa ihastutti ulkovalot ja kauniisti laitettu istutuslaatikko.


Villa Seniorin kauniisti katettu terassi.PINTAA

Linnunlaulusta löytynyt vaalea ja rauhallinen parketti. Upofloor Karelia Saima Lumi.


Fenestran kiva sisäovi, kohde Merilinna. VESSAT

Anvia-kodin kaunis valkoinen vessa. Kaakeleista oli kerrottu vain, että ovat K-Raudasta, mur!


Söpö pytty! Tässä kohtaa on innostus iskenyt ja infotaulun kuvaaminen jäänyt... kohde ei siis tiedossa. Pytty vois olla IDO:n mallistoa.SISUSTUSTA
Aitan ihana lastenhuone


Rantakiven yleellinen makuuhuone!


Kommentit

Hanna sanoi…
Kivoja kuvia! Hyvä vinkki tuo taulujen kuvaaminen. Me ei ihan kaikkia kohteita kierretty, kun meillä oli meidän 7kk:n vanha poika mukana. Aika monessa kohteessa oli sisustusinfot pöytästandeinä, jotka kuvattiin, jos oli mielenkiintoisia materiaaleja käytetty. Ja muutama lattia kysyttiin esittelijältä ja tällä kertaa he tiesivät ne! pojot siitä! :)
Laura sanoi…
Meilläkin kierrettiin varmaan vain 1/3 kohteista. Merkkasimme etukäteen messuluetteloon erityisen mielenkiintoiset kohteet (vain 5) ja kierrettiin ne, ja loppuaika sitten sen mukaan mikä oli fiilis. Kerrostalokohteissa ei käyty ollenkaan. Aika nopeasti sitä tulee ähky!
Mia sanoi…
Kiva postaus, Laura!
Meiltä jää messut käymättä, joten tosi kiva kuulla mitä innostavaa ja inspiroivaa muut ovat sieltä bonganneet. Kiitos!
Laura sanoi…
Mia, ole hyvä :-)

Asuntomessuista saa kyllä ihan hyvän kuvan blogienkin kautta, kun monet bloggaajat kertovat omat suosikkinsa! Ensi vuonna messut onkin mukavan matkan päässä Tampereella!
Citronella sanoi…
Meilläkin jää tänä vuonna messut käymättä, kun ovat niin kaukana. Harmi, sillä juuri nyt aloittelemme omaa taloprojektia. Kiva, että täältäkin löytyi kuvia. Olemme tehneet aikaisempina vuosina myös noin, että kuvaamme talotaulun, jotta tiedämme mistä kohteesta kuvat ovat.