Valaistut ruukut

Mitä jos valoa sisään tai ulos toisikin valaistu kukkaruukku?
Tai vaan palluravalaisimet ilman kukkia?


Kaikki kuvat ja ihanat valaisimet Vondom. Valaisimet soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön (pakkasenkestävyydestä en tiedä). Ei vaan taida kukaan tuoda juuri noita Suomeen... mutta Suomestakin löytyy vastaavia, kun vähän googletta!

Valaisinkuvissa aina johto saadaan kivasti piilotettua, kummasti vaan kotioloissa ne johdot luikertaa seinällä tai lattialla rumentamassa kokonaisuutta.

Kommentit

Mia sanoi…
Tykkään, toi vika kuva erityisesti on tosi kaunis. Skannosta saa (on ainakin saanut?) valaistuja ruukkuja, ne kaikista isoimmat on tosi näyttäviä. Sellaset terassilla ois aika hienot..
jak sanoi…
Kaikki vastaavat design-tuotteet kannattaa tilata ulkomailta. Skanno yms. vetävät välistä hirmuisen summan. Eli jos haluaa jossain säästää niin näitä saa paljon edullisemmin kotiovelle muualta kuin Suomesta.

Sama koskee kodinkoneita. Esim. Siemensin koneet ovat Saksassa noin puolet halvempia kuin Suomessa. Toimitukset ovat luotettavia ja takuut pelaavat.
Laura sanoi…
Mia, mistäköhän sais vaan tuollaisen ihanan meren oman terassin jatkeeksi :-)

Kiitos jak vinkistä! Pitää muistaa katsastaa tarjonta muualtakin kuin Suomesta!
Taru sanoi…
Hienoja kuvia olet löytänyt! Minäkin aina haaveilen ulkovalaisimien persoonallisuudesta, harmi vaan itsellämme kun budjetti ei taida sallia noiden hankintaan. Tuo ulkomailta on hyvä vinkki mutta laittasko ne jotka tietää mistä sa tilattua niin linkkejä meille ;) Meillä oli välitilassa aiemmin lasi ja aiomme laittaa nytkin, sellaiset kiinnityksen teimme listoilla että lasin sai irroitettua ja tapetin aihetta vaihdettua, tykkäsin oikein kovasti ja samanlaisesti aiomme laittaa nytkin uuteen kotiin, toimi hyvin, helppo sisustaa tilaa, näyttävä, huomioikaa hyvä silikonisysteemi lasin alareunaan ettei kosteus pääse riesaksi, me laitettiin vielä kosteussulkua alle ;) Tsemppiä projektin aloitukseen!
T: Taru
Laura sanoi…
Netin syövereistä löytää vaikka mitä ihanaa, kunhan on aikaa etsiä :-)

Kosteussulku välitilan taa onkin hyvä idea ja se silikoni on ehkä meillä aika ehdoton!

Kiitos Taru tsempityksestä! Lupahakemus saadaan näillä näkymin sisään h u o m e n n a!
Anonyymi sanoi…
Tässä yksi hyvä lamppuliike

http://www.light11.de/

Täällä voi tehdä hintavertailua:

http://www.idealo.de/
Laura sanoi…
Kiitos Anonyymille linkkivinkeistä! Sanakirja vaan käteen ja lamppuostoksille :-)