Keittiön välitila

Haluaisimme keittiön välitilaan lasin, koska ainakin kuvitelmissani se on helppo pitää puhtaana (kun ei ole saumoja). All you need is White blogista bongasin mahtavan idean keittiön välitilaan: lasi, jonka taakse voi vaihtaa tapetin, kuvan, tekstin, tai mitä ikinä keksiikään! Loistava idea! Lasi ei siis ole lopullisesti kiinni, vaan sen taakse saa fiiliksen, vuodenajan jne. mukaan vaihtaa mitä mielii. Villeimmät ideani sain eilen illalla ja mietin kuinka lasin taakse voisi laittaa lapsen piirustuksen tai prässättyjä kukkia :-)


All you need is White blogin postaus aiheesta on täällä. Kuva ko. blogista, kiitos S idean jakamisesta!

Kommentit

Mia sanoi…
Tuo onkin kiva idea, täytyy käydä katsomassa tuo alkuperäinenkin postaus. Minä ajattelin laittaa välitilaan en-mitään, eli käsittelen maalatun pinnan vain saunasuojalla, tai vastaavalla.
Iloista viikon jatkoa!
Laura sanoi…
Tuo oli minusta ihan loistava idea ja pitää kyllä koittaa sitten keittiötä suunnitellessa muistaa tämä! Mitetin, että voishan tuon lasin alareunaan vetää silikoninkin, jotta vesi ei pääse sinne, silikoninhan saa kuitenkin helposti pois ja sitten taas uuden. Meillä kyllä välillä tiskipöytä lainehtii siihen malliin, että silikoni voisi tulla tarpeeseen.

Saunasuojalla käsittely on mulle ihan uusi juttu (daa, aika paljon taitaa tulla uutta ensikertaa rakentavalle :-) ).
Satu sanoi…
kiva että sait tästä idean :))

suosittelen väritöntä silikonia jos tiskipöytä lainehtii :P
Saara sanoi…
Meillekin on tulossa välitilaan lasia! :) Muuta en sitten olekaan osannut päättää - eli siis, MITÄ IHMETTÄ sinne taakse tulee? Vaihtoehtoja on liikaa, mutta todennäköisesti laitetaan sinne teksti tai mahdollisesti tapetti ja teksti.

Kävin kyselemässä lasien hintoja ja 300 x 50 cm lasi taisi olla alle 100 euroa, ei siis kauhean paljon! :) Toki voi sen karkaistun lasinkin ottaa, mutta sillä onkin sitten tuplasti hintaa! Ja jos ei lasiin tule reikiä esim. pistorasioille, niin uskoisin, että tavallinen lasikin riittää...

Minä oon siinä uskossa, että lasin voisi kiinnittää sekä ylhäältä että alhaalta silikonilla. Ainakin omat kokemukset silikonista on, että se on aikas jytkyä tavaraa. Ja kun meilläkin välillä aina lainehtii keittiössä, niin ehkä se olisi hyvä olla suojana! ;D
Anonyymi sanoi…
http://www.dekoshop.fi