Kaakelipohdintaa

Minun/meidän silmää häiritsee, jos lattiamateriaali vaihtelee huoneesta toiseen, joten olemme ajatelleet, että koko alakerta olisi laattaa. Alakerrassa sijaitsee aula, arkieteinen, wc, työhuone, olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, kylppäri+sauna ja ainakin nämä tilat olisivat siis laattaa. Laatan on oltava myös ehdottomasti samaa laattaa tilasta toiseen, laatan koko taas voi vaihtua tilan koon mukaan (esim. vessaan ei ehkä kannata/pysty laittamaan todella suurikokoista laattaa).

Piipahdin maaliskuussa Pukkilan kaakelikieruteella tutustumassa uutuuksiin ja vihdoinkin sain Pukkilan uuden tuotekuvaston postissa ja kaakelikiertueella bongaamani uusi laattasarja, Tivoli, oli ilmestynyt myös Pukkilan kotisivuille:

Avorio
Beige
Grigio
Muita laattoja ei olla paljoakaan katseltu vielä tässä vaiheessa, mutta tähän ihastuin. Tosin ajatuksissani on ollut iso neliön muotoinen laatta ja Tivolista suurin neliön muotoinen koko on 495*495 mm. Kilpailijana voisi olla Laattapisteen Micron tai Koshi joita saa koossa 600*600.
Micron
Koshi

Minut itsenikin yllätti, että kaikki ihastukset on tuollaisia marmorijäljitelmiä. Kuvat valmistajien sivuilta.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei,

liputan myös saman lattialaatan käytön puolesta tilasta toiseen! Kaameen näköistä, jos yhdestä ja samasta talosta löytyy laattoja ihan eri maailmoista, mitä näkee aika paljon...
Laura sanoi…
Voisko olla niin, että kun ihania laattoja löytyy liian montaa lajia, niin pitää saada pikkaisen jokaista?

Käytiin livenä kurkkaamassa Micron ja Koshi ja molemmat oli livenäkin kauniit. Micron ehkä "kotoisampi" ja Koshi tosi tyylikäs. Vaikeeta tulee olemaan, onneksi vielä ei tartte päättää pitkään aikaan!