Ensimmäiset luonnokset

Tänään näimme ensimmäiset luonnokset tulevasta kodista! Hyvältä näytti! Tässä vaiheessa en vielä laita kuvia näytille, näette sitten kun suunnitelmat on valmiit, jos se arkkitehdillemme sopii.

En tunne hienoja arkkitehtitermejä, tässä selostusta amatöörin sanoin, toivottavasti ymmärrätte :-) Talo on aseteltu tontille tosi kivasti. Pohjoisreunaan on sijoitettu autotalli, varasto jne. puolikylmät tilat energiataloudellisesti erittäin hyvin siis. Etelän suunnalla taas on paljon ikkunapintaa. Myös ilta-auringon maksimointi on otettu toiveidemme mukaan huomioon tosi hyvin! Kaikin puolin ilmansuuntiin ja valon kulkuun on panostettu.

Saunarakennus tullee erillisenä (tämä on vielä hieman auki, kustannustehokkaampaa olisi tehdä yksi rakennus, mutta erillinen saunarakennus houkuttelisi kovasti). Saunarakennus on sijoitettu siten, että se suojaa pihaa ja tuo pihaan yksityisyyttä.

Kävimme luonnoksen läpi ja kyllä me vielä aika paljon mietimme siihen muutoksia, mutta ihana koti on suunnitteilla.

Seuraava arkkitehtitapaaminen on vajaan kolmen viikon päästä, sitä odotellessa!

Ja sitä odotellessa ei passaa unohtaa edistettäviä asioita... eli työmaallamme olisi vastaavan työnjohtajan, rakennesuunnittelijan ja LVIS-suunnittelijan pestit auki, hakemukset voi jättää kommenttilaatikkoon :-)

Kommentit