Leikkihuoneunelmia ja kaakelikiertue

Taloomme tulee 3 makuuhuonetta: yksi vanhemmille ja kaksi yhdelle lapselle :-). Perheemme Tättähäärä saa erillisen huoneen nukkumiselle ja toisen huoneen leikeille. Tai näin olen ainakin suunnitellut, katsotaan miten huoneet todellisuudessa jaetaan. Mutta Djecon pituusmitta olisi pakko saada Tättähäärän seinälle!Djecon sivut on tosi söpöt, siellä voisi lennellä sukkahousuissa supersankarina vaikka kuinka pitkään!

Tättähäärän huoneen(huoneiden) sisustuksen saakin suunnitella ihan nollasta, sillä asumme tällä hetkellä kaksiossa ja Tättähäärällä ei ole muita omia kalusteita kuin pinnasänky (ja syöttötuoli). Vaan ei mua haittaa ollenkaan miettiä kaikkea alusta :-)

Leikkihuone ei nyt ehkä kuitenkaan ole tärkein sisustettava... Kaakeleita taas tarvitaan moneenkin paikkaan ja ne pitää päättää jo huomattavasti ennen pituusmitan seinään liimaamista :-) Huomasin, että Pukkilan kaakelikiertue pysähtyy keskiviikkona 16.3.2011 Jyväskylässä. Pitää käydä kurkkimassa kuumimmat kaakeliuutuudet! Kiertue on Aren aukiolla klo 10-17. Mulla on onneksi mahdollisuus käydä päivälläkin omilla asioilla, mutta ei kyllä monella rakentajalla taida olla yhtä hyvät mahdollisuudet karata töistä. Voisi olla monen kannalta hyvä venyttää pari tuntia myöhemmäksi tuota kiertuetta, vai mitä sanotte?

Kommentit