13.5.2012

Takkauuni lähes valmis!

Takkauuni on pientä viimeistelyä vaille valmis. Pieni viimeistely on tässä tapauksessa laattojen saumaus ja sivussa näkyvien laatan päiden maalaus.6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tyylikäs! Ja täällä sama ihastus kuin edellisessä postauksessasi, eli Essay-pöytä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! hieno takkauuni. Onko portaiden puolella oleva uuni leivinuuni, jossa voi myös pitää tulen?

Laura kirjoitti...

Juu, kyllä tässä on leivinuuni tuossa portaiden puolella. Hormi on yhteinen, joten samaan aikaan ei voi pitää tulia molemmissa pesissä, mutta eipä sille olisi tarvettakaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta! Me ollaan suunniteltu takkaleivinuuni yhdistelmää, jossa siis tosiaan leivinuuni ihan kunnollinen, ei lämpiöuuni. Muurarit on toistaiseksi ehdottaneet vain sellaisia massiivisia korkeita malleja. Mitkä nuo teidän takkauunin ulkomitat on? Ainakin kuvassa tämä näyttää melko sirolta kokonaisuudelta :)

Laura kirjoitti...

Takka on 1,8 m leveä, 0,9 m syvä ja korkeutta on noin 1,4 m. Mitat on suunnilleen noin. Takka on arkkitehtimme suunnittelema ja muurari Petteri Stubbin muuraama. Tuo muurarimme tekee kyllä ympäri suomen, kannattaa soittaa hänelle ja kysyä tarjous!

Laura kirjoitti...

Niin ja ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä, kun takka on noin matala kokonaisuus! Ainut huono puoli on, että kun se on kulkureitin vieressä, niin takan päälle on liian mukavaa kerryttää sekalaista tavaraa :-)