3.5.2012

Nojatuoli

Kävin koeistumassa kauniin K-tuolin ja tuoli ei kyllä minun muodoillani ollut mikään mukava istuttava! Harmillista kyllä, tuoli oli mielestäni liian kova ja joku tukirauta painoi takapuolta ikävästi. Vaihtoehdot on vaihtaa tuolia tai hankkia pakaralihakset :-) Ehkäpä kuitenkin kartoitetaan alkuun muut tuolivaihtoehdot.

Ihania vaihtoehtoja löytyisi vaikka kuinka paljon, mutta nämä olivat suunnilleen meille sopivassa hintaluokassa.

BoConceptin Imola-tuoli

Valantin Hymy-tuoli

Innovationin Club-lepotuoli

 Adean Lin-tuoli

Valantin Juhla-tuoli (erilaisella jalalla)

Imola näyttää houkuttelevalta löhöilytuolilta ja Club ihastuttaa yksinkertaisuudellaan ja hintakin oli siinä erittäin kohdallaan. Valantin Juhla-tuolia pitäisi saada useilla eri jalkavaihtoehdoilla ja jos tuota saa samalla jalalla kuin Hymy-tuolia, niin se voisi olla meille sopiva. Kaikki ovat potentiaalisia, pitäisi nähdä luonnossa ja koeistua!

Valittavassa tuolissa tuo pyörintä-ominaisuus olisi plussaa, mutta ei pakollinen.2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tuo Lin on ihana! Sopivan siro ja mukava istua. Meillä on ht-collectionin swing keinunojatuoli, joka on huippu. Siinä on niin hyvä istua käypä kokeilemassa.

Laura kirjoitti...

Lin on kyllä mukavan kepeän näköinen. Ja sellainen "perusnojatuolin" näköinen, että sitä varaman jaksaisi katsella pitkään. Swing olisi varmaan kiva keinuominaisuuden vuoksi, mutta haluaisin tuollaisen alta avoimen tuolin, kiitos kuitenkin vinkistä!