3.4.2012

Tilauksia lähtee

Huh, tänään saimme tilaukseen LaattaLeeviltä kylppärikalusteet eli allaskalusteet, WC-istuimet, WC-painonapit ja suihkunurkan. Samalla tilaukseen lähti Kährsin parkettia.

WC-istuimiksi meille tulee IDO:n 4U-seinäWC KeraTec-pinnoitteella ja kovalla Slow Close istuinkannella.WC-painonapit ovat päärakennuksella Geberitin Sigma 50 valkoisena. Ja saunarakennuksen vessassa Geberitin Sigma 20 mattakromina.

Allaskalusteet tulevat Temalilta ja ovat Design-malliston laatikollisia kalusteita. 

Yläkerran kylppäriin tulee 60 cm leveä ja 80 cm leveä kaluste vierekkäin 46 cm syvänä ja kahdella laatikolla, jolloin kalusteen korkeus on 59 cm. Nämä kalusteet tilattiin ilman vedinporauksia etulevyyn, jotta voimme vasta kalusteet vierekkäin nähtymämme päättää, että laitammeko näihin vierekkäin tuleviin kalusteisiin vakiotoimituksessa tulevat erilevyiset vetimet, vai tilaammeko molempiin samanlevyiset vetimet.


Keskikerroksen "vierasvessaan" tulee 100 cm leveä kaluste 46 cm syvänä ja korkeutta tällä kalusteella on vain 30 cm. Vierasvessassa säilytystilaa ei tarvita niin paljon, joten valittiin matala kaluste, jotta tila säilyy ilmavana.


Tilaukseen lähti siis vain allaslaatikot ilman pöytätasoa. Pöytätasot pitäisi vielä miettiä erikseen ja laittaa nekin tilaukseen. Samoin vielä on tilaamatta tason päälle asennettavat malja-altaat sekä peilit. Myös saunarakennuksen pikkuisen WC:n kaluste on vielä tilaamatta, mutta siitä on jo vahva käsitys olemassa.

Suihkunurkka on Svedbergsin Entre puolipyöreä suihkunurkka 90*90 koossa. Suihkukaapin lasi on kirkas. Svedbergsin suihkunurkassa meitä miellytti yhtenäinen seinäkiinnityslista erillisten saranoiden sijaan.
Tilaukseen lähti myös yläkertaan tuleva parketti! Kaikille tuotteille toivottu toimitusaika on viikolla 18, eli vain kuukauden päästä!

Kuvat valmistajien.

Ei kommentteja: