6.4.2012

Liukuovikaapisto

Vielä viime metreillä tehtiin muutos meidän makkarin liukuovikaapiston oviin, kiitos Domuksen Piialle pitkästä pinnasta. Alkujaan ovet olivat tulossa ilman jakolistoja siten, että kaksi ovea on kokonaan peiliä ja kaksi valkoiseksi taustamaalattua lasia.

Eli näin:


Viimeisenä mahdollisena päivänä kävin vielä Domuksella piipahtamassa ja päädyin vaihtamaan liukuovikaapit jakolistallisiksi siten, että keskellä on peili ja ylä- ja alareunoissa valkoiset lasit.


Kaapiston korkeus on meillä 2,6 m ja aloin miettiä, että täyskorkeat ovet ovat turhan pitkulaiset. Ja kun peiliä on joka ovessa, ikkunan maisema heijastuu kivasti koko ikkunan leveydeltä.

5 kommenttia:

Sanna / Koti- Kullankallis kirjoitti...

Molemmat vaihtoehdot hyviä, mutta pidän myös enemmän tästä jälkimmäisestä: peiliä, joka ovessa.

Jotenkin lohdullista huomata, että myös muut "jahkaavat" päätöksiään ja muutavat mieltä -näytän tämän heti myös miehelleni ;)

Hyvää pääsiäistä!

Apila kirjoitti...

Minustakin teit oikean valinnan, jälkimmäinen on jotenkin istuvampi ja tyylikkäämpi!
Minunkin pitäisi ensi viikolla tehdä samat päätökset...kääk! Ajatuksena ollut liukuovet (valkoinen maalattu lasi jaettuna kolmeen osaan) joka huoneeseen, mutta eteinen yhä mietityttää...laittaako erillinen peili vai oviin? pitäisi vaan tehdä päätös eikä jahkailla! :)

Sanna kirjoitti...

Suurkiitos tästä postauksesta! Meillä on eteiseen tulossa jotakuinkin tuonkokoinen liukuovellinen kaapisto, enkä ole osannut miettiä tällaista ollenkaan. Tuo jälkimmäinen tosiaan näyttää paremmalta!

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas pidän ehdottomasti ensimmäisestä vaihtoehdosta, paljon selkeämpi ja rauhallisempi. Peilin vaakalinja ja ikkunan vaakalinja eri kohdassa häiritsee myös.

Laura kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Ovet on tosi isoja, yhden oven leveys on noin 110 cm, kuvassa ovet ei ehkä näytä niin isoilta. Domuksen liikkeessä oli suht samankokoiset ovet ja luonnossa tuo jako kolmeen vakuutti minut ehdottomasti noin leveissä ja korkeissa ovissa.

Tuosta pailiosasta pystyy kuitenkin peilaamaan päästä varpaisiin (ja se oli tärkeä seikka, jotta makkariin ei tarvita erillistä peiliä), kun ei seiso ihan peilin vieressä.