22.4.2012

Ajankohtaista

Lauantai vietettiin maalaten yläkerran pohjamaaleja ja mies vielä jatkoi sunnuntainkin. Maalaaminen on ollut mukavaa puuhaa. Ärsyttävää on ainoastaan ikkunapokien suojaaminen.

Tasoitemiehet lupasivat, että heidän työnsä on tiistaina tehty. Viiloksen tasoittajat ovat tehneet erinomaista työtä ja voin suositella lämpimästi! Pyydettiin heiltä tarjous myös ulkopuolen rappauksesta, se tosin tehdään vasta 2013, jotta rakenteet ovat varmasti kuivat.

Keskiviikkona tai torstaina meille tuleekin maalari maalaamaan sisäseiniä ja siihen mennessä pitäisi valita seinien värit! Vaalenapunaista tytölle, se on jo ainakin päätetty :-)

Maanantaina tulee laattakuorma, mutta laatoittamaan päästään vasta, kun seinät on maalattu. Työjärjestys päätettiin näin päin, jotta lattioita ei tarvitse suojata ja jotta seinät saadaan maalattua mahdollisimman alas saakka, kun tavoitteena olisi jättää jalkalistat pois (laattalattioiden osalta, parketin kohdalla jalkalistat laitetaan).

Porrastoimitusta siirrettiin viikolla tai parilla eteenpäin toiveestamme, eli portaiden asennus on viikolla 21 tai 22.

Piha on vielä toivottomassa kunnossa ja sellaisena varmaan pysyykin jonkin aikaa. Jospa sitä vähän saisi siivottua lumen alta paljastuvista roskista...

Ei kommentteja: