Parketti valittu!

Parketin valinta oli loppujen lopuksi melko helppoa, tai ainakin jos verrataan laattojen valintaan. Laattojahan meillä pyöriteltiin yli puoli vuotta!! Parkettivaihtoehtoja meillä oli kolme:

Kährs Tammi Sorrento Town, Upofloor Tammi Select Marble Matt ja Parador Tammi Living 3-sauva valkomattalakattu. 

Upofoor, Parador ja Kährs

Vertailimme parkettien pontteja ja tässä vertailtavaa teillekin:

Kährs

Parador

Upofloor
Heppoisen oloinen pontti tiputti Paradorin kilpailusta heti alkuunsa. Paradorin parketin väri myös taittoi minun silmissäni keltaiseen.

Kilpailuun jäivät Upofloor ja Kährs joissa molemmissa pontit olivat jykevät ja värikin sopiva. Saimme Kährsistäkin tarjouksen, jossa neliöhinta oli enää 35e. Tarjouksen jälkeen ei enää oikeastaan tarvinnut miettiä: Kährsin pinnan paksuus ja pontin jykevyys vakuuttivat meidät ja parketiksi on siis tulossa Kährs Tammi Sorrento Town valkomattalakattuna 3-säleisenä.

Kommentit

Anu sanoi…
Onnea valinnasta, tuosta tulee varmasti kaunis!
Laura sanoi…
Kiitos Anu!
Apila sanoi…
Hinta on kyllä kohdallaan ja itse olen parketin kannattaja! Samoja pähkäilyä täälläkin suoritettu. ja hyvännäköinen on teidän valinta! :)
Kirsi sanoi…
hyvä valinta varmasti. Tuota keltaiseen taittumista minäkin vieroksun. Tulee mieleen kiiltolakattu koivuparketti joka on ajan saatossa kellastunut:)
Bella sanoi…
Paradorin pontti on tosiaan aika heppoisen näköinen... Hyvä vertailu! :)
iKassu sanoi…
heppoisin perustein tiputitte Paradorin!? Itse harkitsen sen ostamista erikoisparketti.fistä

Onko kellään ollut oikeita ongelmia noiden Paradorin ponttien kanssa?
Asta sanoi…
Varmasti tuli upea lopputulos. Meidänkin täytyisi parketin valinta tehdä lähiaikoina. Vaaleat sävyt ovat etenkin meidän mieleen. Tärkeää olisi kuitenkin, että roskat eivät näy kovinkaan helposti. Naapurissa myös remontti meneillään ja he aikovat hankkia erikoisparketin.