1.3.2012

Kodinhoitohuone 3D


Allastaso on kokonaan terästä. Siinä on hyvä pestä grilliritilät ja vaihtaa kukkamullat jne. Nurkka ratkaistiin tuollaisella kulmamallin liukuovikaapilla. Mulla on jossain kameran uumenissa tuosta kulmaliukuovikaapista kuviakin, jos toiminta herättää mielenkiintoa.


Yläkaappeja otettiin aika vähän, jotta jäisi tilan tuntua. Tuohon yläkaapittomaan tilaan saatetaan myöhemmin lisätä avohyllyt tai sitten lisää yläkaappeja, jos tuntuu, että säilytystilaa tarvitaan lisää.

Pakastin on meillä tulossa kodinhoitohuoneen puolelle ja uskoisin, että toimii näin ihan hyvin, kun keittiö on kuitenkin tuossa ihan vieressä. Kuivausrumpua ei ole tulossa, vaan kuivauskaappi tuonne pakastimen viereen.

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Näyttääpä tosi fiksulta tuo kulmaliukkarisysteemi! Mielellään kattoisin lisääkin kuvia tuosta nurkkahommasta :). Kivan avaralta näyttää muutoinkin!

Laura kirjoitti...

Koitanpa kaivella lisäkuvia kulmaliukuovikaapista. Tuo on Domuksen mallistosta, muilla en ole vielä tuollaiseen törmännyt.

Saila kirjoitti...

Eipä ollu ylläri että Domukselta ;). Niillä tuntuu olevan parhaat keittiöt sekä vaatekaapistotki minun makuun. meiän budjetti vaan saattaa ajaa mut ikeaan ;).

Laura kirjoitti...

Kannattaa kuitenkin kysyä tarjous myös keittiötoimittajalta, ainakin jos on jotain rakenteita, jotka vaativat erikoisempia kalusteita.

Itse laskeskelin IKEA:n home plannerilla hintaa khh-kalusteille (vähän eri toteutuksella tietty, kun ei samoja kaappeja ole saaatavana), niin ei hinta hirmuisen paljon poikennut Domuksen hinnasta.

Kirsi kirjoitti...

varoituksen sana: onhan allas tarpeeksi iso grilliritilälle? Sillä nimittäin saa teräspinnan äkkiä naarmutettua. Muistan viime kesältä epätoivoisen grilliritilän pesuyrityksen liian pienessä altaassa,keittiössä jossa oli valkoiset mosaiikki kaakelit välitilassa ja valkoiset sauma aineet. Roiskeita en saanut irti:(

Laura kirjoitti...

Kiitos Kirsi huomioista!

Allas on isokokoinen ja tuolla khh:ssa on tarkoitus, että voi tehdä niitä sotkuhommiakin, joten jos naarmuja tulee, niin sitten niiden kanssa vaan on elettävä. Toki yritetään pitää pinnat kauniina, mutta khh:ssa käytäntö menee edelle!

Pitääpä muistaa, että khh:n välitilalaatan ei ehkä kannata olla kaikkein vaalein!