25.2.2012

Lattialaattaehdokkaat

Lattialaatta on edelleen harkinnassa. Mietinnässä on Koshi sekä Escape. Molempien kanssa seinälaataksi (WC ja kylppäri) on tulossa valkoista 30*60 laattaa sekä jotain tehostelaattaa.

Tässä ylhäällä valkoinen laatta, vasemmalla Koshi ja oikealla Escape.Asuntomessuilla ihastuin yhdessä kohteessa olleeseen Cubica laattaan ja jos lattialaatta on Koshi, on sen seurana tehostelaattana Cubica. Tässä kuva siitä yhdistelmästä:

Vaihtoehto 1
Jos lattiaan valitaan Escape, ei tuo ihanainen Cubica käy mielestäni tyylillisesti samaan pakettiin. Escapen kanssa tehostelaattavaihtoehtoja on kolme:

Vaihtoehto 2
Vaihtoehto3


Vaihtoehto 4


 

Ja tässä vielä kaikki ehdokkaat rivissä


Minkä yhdistelmän valitsisit?

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Nyt kyllä pistit pahan kyssärin! :D Ehkä kuitenki tykkään tuosta 1.vaihtoehdosta eniten.Vaikka mustavalkoisuus viehättää kovasti, niin silti toi Cubica tehostelaattana on jotenki niin ihanan raikas ja kaunis!

Kirsi kirjoitti...

Minäkin tykästyin tuohon nro 1:een. Kauniit väriyhdistelmät. Ajaton ja salliva.(hih, kuullostaa niin asiantuntevalta kommentilta:)

Elisa kirjoitti...

Minä annan ääneni laattakandidaatille numero 4. Tumma antaa mukavaa kontrastia vaaleiden värien kanssa. Ja lisäksi kulta tuo kivaa eloa ja väriä! :)

Laura kirjoitti...

Kiitos mielipiteistä! Tuo 1. vaihtoehto on se alkuperäinen ja jostain ihme syystä (?) päätin kuitenkin katsella vielä vaihtoehtoja. Itsellä mieli muuttuu kaksi kertaa päivässä lattialaatan suhteen :-) Ei oo helppoo!

Anu kirjoitti...

Laattojen valinta oli kyllä meilläkin niin vaikeaa, kun on niin paljon kauniita ja välillä piti meittiä vähän kustannuspuoltakin ja sitä millaisina yhdistelminä ne toimii. Että tsemppiä vaan. ;)

Kaikki noista on kyllä nättejä, mutta ehkä olisin itsekin kallistunut noista ykkösyhdistelmään.