15.2.2012

Kodinkoneahdistus

Jos yhden valmistajan osalta kodinkoneiden vertailu vielä onkin mahdollista, niin koitapa vertailla useiden valmistajien koneita. Mielen sivuilla vertailu on vielä suht "kivaa", kun voi valita halutut ominaisuudet ja vaihtoehdot rajautuvat sen mukaan. Mutta esimerkiksi AEG:n sivut ovat onnettoman hitaat ja vertailu on tehty minun mielestä tosi vaikeaksi sillä rajausvaihtoehtoja on vain muutama.

Liikaa valittavia koneita, liikaa valinnanvaraa, liikaa ominaisuuksia...mitäköhän ei olis liikaa... budjetissa joustoa :-)

Voi ahdistus!

Astianpesukoneen olenmme ehkä valinneet ja se on Mielen G 5570 SCVi

Kuva valmistajan
Minulle(&meille) tärkeät ominaisuudet: täysintegroitavuus, hiljaisuus, jäljellä olevan pesuajan näyttö (miten mahtaa tapahtua, kun kone on täysintegroitu?), ylätaso aterimille.

Laatumielikuva Mielestä on hyvä ja myös molempien vanhemmilla on Mielen astianpesukoneet ja ne ovat todella hiljaisia. Muiden kodinkoneiden suhteen merkki voi olla muutakin, nykyiset kodinkoneet taitavat olla Electroluxia ja niihin ollaan oltu ihan tyytyväisiä.

Enää pitäisi valita uuni, liesi(induktio, hipaisusäädöllä ja pyrolyysipuhdistuksella), mikro, jääkaappi ja pakastin...

4 kommenttia:

Christa kirjoitti...

Meillä on vastaava Mielen täysintegroitu astianpesukone. Ollaan oltu siihen todella tyytyväisiä: tilava, hiljainen, hyvä pesutulos. Tuota pesuajannäyttöä ei meidän koneessa ole. Otetaan tämä astianpesukone mukaan uuteen kotiin, kun on vasta kolme vuotta vanha.

Laura kirjoitti...

Kiitos Christa kommentista! Kiva, kuulla käyttökokemuksia juuri tuosta koneesta!

Sanna kirjoitti...

Juuri samaa kodinkonevalinta-angstia on ollut liikkeellä tässäkin osoitteessa :) Ihan kamalasti liikaa vaihtoehtoja. Minäkin mietin Mieleä jossain vaiheessa, osittain siksi mielikuva on laadukas ja hiljainen. Päädyin sitten kuitenkin muuhun merkkiin, koska ostin koneet paketissa messuilta.

Bella kirjoitti...

Sen ajan kyllä näkee tuosta välistä ihan hyvn vaikka on integroitu..kokemusta on! Toiminto itsessään on myös todela näppärä.. :)