27.1.2012

Laattapohdiskelua

Keskikerros ja alakerta laatoitetaan kauttaaltaan samalla laatalla. Meillä on ollut kotona makusteltavana Laattapisteen Koshi jo useamman päivän. Koshi pääsi raksallekin käymään. Kuvat ovat valitettavan tummia ja sävyt varmasti ihan mitä sattuu...


 Vaalea laatta vielä pohdituttaa ja katseemme harhaili laattamyymälässä myös harmaissa laatoissa, vaikea valinta! Tämä laatta on kuitenkin vaaleaksi laataksi ehkä vähän enemmän siivoajaystävällinen kuin ihan tasaisen värinen vaalea laatta, sillä laatan pinta on itsessään jo elävä ja kiiltoasteet vaihtelevat matasta puolikiiltävään. Ehkä siis jokainen tahra ja roska ei heti paistaisi silmään.

Joskus silloin, kun rakentaminen oli vielä kaukainen haave, oli ihanaa miettiä sisustusvalintoja. Nyt kun valintoja pitäisi oikeasti tehdä, niin ei tämä ole yhtään kivaa! Haluaisin nähdä vaihtoehdot toteutettuna oikealla paikallaan ja valita sitten :-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laatat kannattaa ostaa Laattatukusta (laattatukku.fi). Ovat maahantuoja ja myyvät samoja laattoja kuin esim. Laattapiste, mutta vain murto-osalla hinnasta. Tosin jos haluaa rahaa tuhlata niin sitten kaiken voi ostaa Laattapisteestä :)

Mervi kirjoitti...

Komppaan täysin; Valintojen tekeminen käy työstä. Olisi niin kiva ja helppo valita valmiista toteutuksista :)

Laura kirjoitti...

Anonyymi, meidän rakennusprojekti on Jyväskylässä ja jos laattoja lähtee katselemaan kauemmas, niin nopeasti tulee bensakustannuksia sen verran kuin laatoissa säästää, kiitos kuitenkin vinkistä :-)

Mervi, teillä onkin ollut huikea tahti pätösten teossa!

Saara kirjoitti...

Valintojen teko on kyllä todella tuskallista! :/ Ja kun niiden valintojen pitäisi vielä käydä toisiinsa. Me jouduimme esimerkiksi miettimään, käykö keittiön laatta olohuoneen laminaattiin, kun ne molemmat näkyvät takkahuoneesta katsellessa.. :D Kaikki valinnat tuppaantuvat myös kasaantumaan samaan ajankohtaan, vaikka niitä olisi ehtinyt tuumia kuukausia.

Onnea päätöksiin! :) Välillä on vain otettava riskejä ja luotettava omaan vaistoon.. Ja on myös tervettä muistaa se, ettei toiset ihmiset kiinnitä asioihin niin paljon huomiota kuin rakentajat itse. Eli esimerkiksi viiden erilaisen mustan laatan vatvominen viikkotolkulla on jokseenkin päätöntä! :D Itsehän teimme juuri niin...

Laura kirjoitti...

Saara, kiitos teidän laattavatvomisesimerkistä :-) täytyy koittaa pitää järki päässä!