27.12.2011

Apteekkarin kaapin vaihtoehto

Haluaisin piilottaa kodinkoneet kaappien kätköihin. Mikro tullaan piilottamaan kippiovikaapin sisälle ja kun mikroa käyttää on kippiovi auki. Kahvinkeittimen piilottamista suunnittelin apteekkarin kaappiin, kunnes törmäsin Iskussa tälläiseen kaappivaihtoehtoon:Tässä kaapissa on kepeita ja leveämpiä ritilähyllyjä, jotka voi käsittääkseni asentaa haluamaansa järjestykseen. Ajatuksena on, että kaapin sisällä olisi sähköpistoke ja tuohon oveen laitettaisiin yksi leveämpi hylly. Tuossa leveällä hyllyllä lepäisi kahvinkeitin ja silloin kun kahvia keitetään olisi kapin ovi avoinna. Kun kahvi on kiehunut, nostetaan pannu pois ja kaapin ovi kiinni. Kun keittimen yläpuolella on vain kapeita hyllyjä, ei keittimestä nouseva höyry pehmitä yläpuolen tavaroita. Meillä kahvinkeitin on sellaista mallia, että siinä ei ole kuumenevaa levyä, vaan kahvi valuu suoraan termoskannuun.

Saa nähdä onko tuollainen viritelmä mahdollinen, joka tapauksessa tämä on mielestäni hyvä vaihtoehto apteekkarin kaapille etenkin silloin, kun kaappi on seinän vieressä. Seinän vieressä apteekkarin kaapista ei saa täyttä hyötyä irti, kun kaapille joka tapauksessa pääsee vain toiselta puolelta.

Laittelin muuten jouluaaton aattona tarjouspyyntöjä keittiöistä, toivotaan, että saadaan varteenotettavia tarjouksia!

3 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Mielenkiintoinen kaappilöytö! En ole itse aiemmin vastaavaan törmännyt. Mekin haluamme kaikki laitteet ovien taakse piiloon. Meille tulee apteekkarin kaappi seinän viereen, mutta siinä on sisällä erilliset ulosvedettävät laatikostot. Sen pitäisi kestää paremmin painoa ja olla käytössä toimivampi kuin perinteisen mallin. Tai näin ainakin keittiökauppias myyntipuheessaan väitti :)

myinteriors kirjoitti...

Really Awesome………very nice post. You are Expert in your profession. It's a very interesting in a post. I appreciate you keep do a posting..
Sliding wardrobes Cork
Hinged wardrobe
Fitted wardrobe
fitted wardrobes dublin
Half Height Wardrobes
built in wardrobes dublin
Slider wardrobes Cork
Wardrobes Door Fitted
sliding wardrobes direct
Sliding wardrobe Cork
built in wardrobes

IICE Indore kirjoitti...

I'm without a doubt satisfied to say it’s an thrilling publish to study. i examine new facts out of your article, you are doing a awesome mission.you could test our offerings
autocad training in indore
Digital marketing training in Indore
php training in Indore
web designing training in Indore
graphics designing training in indore
Java training in indore