10.11.2011

Shampoohylly

Leikin taas Googlen SketchUpilla ja hahmottelin kylppäriä jakaakseni idean shampoohyllystä. En muista enää ihan varmasti, mistä idea tälläiseen shampoohyllytoteutukseen tuli, taisi olla Laattapisteen myyjältä, kiitos loistavasta ideasta!

Eli kylpyhuoneen seinään suihkuseinälle tehdään tuollainen 15 cm syvä hylly, jonka korkeus on ehkä jotain 120 cm ja siinä hyllyllä voi pitää laajankin kavalkaadin puteleita. Yksinkertainen, eleetön ja helppo pitää puhtaana.

Hylly on myös toteutukseltaan yksinkertainen, seinä tehdään ihan normaalisti suoraksi ja sitten väliseinien muurauksen yhteydessä tuohon tehdään väliseinäkivistä "patti".


Suihkut, Unidrain ja shampoopurkit lainattu Googlen Warehousesta. Kuvasta poiketen tuohon tulee toki suihkujen yläpuolelle tanko, jotta suihkun saa ylöskin kiinni. Saunan ja kylppärin väliseinään tulee lasia, me vielä keskustelemme seinän korkeudesta. Minä olisin sillä kannalla, että lasi alkaa vasta 170 cm korkeudelta, mies taas haluaisi lasin alkamaan paljon alempaa.

Suihkuiksi meille on tulossa Oraksen Eterna.

www.oras.com

7 kommenttia:

musta peltikatto kirjoitti...

Loistava ja samalla yksinkertaisen tyylikäs idea! Tykkään tästä paljon enemmän kuin niistä "shampoolokeroista", joita on näkynyt aika monessa kylppärissä.

Anu kirjoitti...

Fiksun näköistä!

Meillä on aika samanmuotoinen suihkutila ja myös ollut mietinnässä shampoohyllytoteutus, koverretaanko seinään koloa vai laitetaanko jotain uloketta. Vähän vastaavaa ratkaisua kuin tuo teidän idea oon miettinyt meillä suihkujen sivuseinälle; meillä kun ei ikuävä kyllä enää saa tuota rakennelaam sine suhkujen taakse. Mutta hyvä idea siis! :)

Anu kirjoitti...

Olipa nakkisormiviesti tuo mun edellinen, toivottavasti sentään ajatus kävi ilmi. :D

Laura kirjoitti...

Onneksi Lattapisteen myyjä keksi ehdottaa tätä, itse en olisi hoksannut näin yksinkertaista toteutusta! Ja tuo pitää tosiaan tietää jo hyvissä ajoin, jos tulee unidrain seinän viereen, koska unidrain pitää jättää 15cm irti seinästä.

Anu luulen ymmärtäneeni sun viestin :-) Jos suihkutila ei ole ihan hirmu kapea, niin toimisihan tuo sivuseinälläkin! Ja voihan hyllystä tehdä kapeamman kuin 15 cm.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmmm! Kiva idea tämä hylly, pitääkin alkaa miettimään jos sen saisi toteutettua myös meille, mutta ehkä sivuseiniin.

Kiitos ideasta :)

-Juha

Laura kirjoitti...

Juha, ole hyvä! Miten ihmiset on ylipäätään osanneet rakentaa ennen internetiä ja blogeja, näistä saa niin hyviä ideoita :-)

Hanna kirjoitti...

^Sanopa muuta!:) Hieno idea tuo seinän mittainen hylly! Meille tuli laatan kokoinen syvennys eli 30x60. Meillä alkaa mökillä lasiseinä 170cm korkeudelta, mut nyt taloon tehtiin 140 cm korkeudelta alkamaan. Makukysymys, mut tuo meillä enemmän tilan tuntua, kun alkaa alempaa, kun pesuhuone kuitenkin suht pieni.