23.8.2011

Kylppärin tärkein

Minulle hyvän kylppärin kohottaa täydelliseksi hyvät peilit. Peilit on oltava vastakkaisilla seinillä, jotta näkee hiukset takaa ja toista peiliä on voitava tietysti kääntää, jotta voi peilailla monesta kulmasta. Myös hyvä valaistus on tärkeä!

Lapsiperheen kylppärissä erittäin tärkeää on myös se, että valokatkaisija on kylppärin sisällä! Jo 1,5-vuotias ylettää valokatkaisimeen ja valot on tosi kiva käydä räppäämässä pois, kun äiti on kylppärissä.

Aiemmin kylppärissä tuli vietettyä enemmänkin aikaa erilaisissa kaunistautumispuuhissa, mutta lapsen syntymän jälkeen se vähäinen aika, jonka saa käyttää kylppärissä hääräilyyn, tulee käytettyä hyvin tehokkaasti. Minulla on ollut käytössä jo pidempään Paula's Choice -tuotesarja, josta olen pitänyt kovasti. Erityisen ihastunut olen sarjan kuorintoihin, jotka vaan levitetään kasvoille ja siinä se, nopeaa siis!

Tässä muutama kännykän räppäys hyvästä hotellin kylppäristä, tuolla oli juurikin tuo peili asia hyvin ja kauniisti hoidettu! Tuollainen olisi saatava itsellekin! Muutenkin tämä oli kauniin selkeä ja valoisa pieni kylppäri.
Mitkä asiat on kylppärissä oltava, jotta se ei ole vain hyvä kylppäri, vaan täydellinen?

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tuohan onkin hyvännäköinen ratkaisu "takapeilaukseen"!

Mulle tärkeää kylppärissä on myös hyvä valaistus, riittävät säilytystilat ja kunnon laskutasot.

Saara kirjoitti...

Peilin pitää olla kaunis ja valaistus kunnossa! En löytänyt itse vessaan mieleistä peiliä millään, joten piti sitten teettää kehystämössä. Mutta yllättäen ei tullutkaan kovin kalliiksi! :) Ja kehysvalikoimahan on loputon, joten varmasti löytyy juuri oikea sävy ja koko kehyksiin..

Raksa-akka kirjoitti...

Me ratkaistiin vessassa valokytkin "ongelma" laittamalla valot liikekytkimen perään, nyt pimeään jääminen on ihan itsestä kiinni, kun enää ei vikkeläkintut pääse räpsimään valoja ;D

Laura kirjoitti...

Anu, totta säilytystila ja riittävä laskutasot on kyllä myös tärkeitä!

Saara, hyvä vinkki tuo peilin teettäminen!

Raksa-akalla myös hyvä idea! Liiketunnistin vessassa vois olla myös yöllisiä vessakäyntejä ajatellen näppärä.

Pirjo kirjoitti...

Näillä kymmenillä tarvitaan myös suurentavaa peiliä!

Niin ja sitten korukaappi/ naulakko kaulakoruille ja rannerenkaille. Itse järkkäilin sen neljän koukun vaatenaulakosta ja sain järjestettyä (melkein) kaikki suosikit riippumaan värin mukaan ja niitähän korujahan piisaa ;-)

Sari kirjoitti...

Myöhäinen kommentti: ainakin meillä liiketunnistimesta voisi kylppärissä olla öisin jopa haittaa - tiitiäinen heräisi öiseen vaipanvaihtoon todennäköisemmin, jos valot räpsähtäisivät automaattisesti päälle.

Laura kirjoitti...

Pirjo, kyllä sun ylimääräisille koruille löytyy varmaan ottajia, jos ei mahdu koukkuihin :-)

Sari, hyvä pointti! Ja ei ollut yhtään myöhäinen kommentti meille, vielä ehtii valoasioita miettiä ja muuttaa!