6.4.2011

Suihkukaappi

Jos (ja kun) meille tulee erillinen kylpyhuone makuuhuoneiden läheisyyteen, niin haluaisin sinne suihkukaapin. Olin aiemmin suuresti suihkukaappeja vastaan, nehän on sellaisia rumia möhköjä, joita on ikävä siivota... ajatuksissani haaveilin lasisista sivuun kääntyvistä suihkuovista.

Kuitenkin kun olen tutkaillut nykyisiä suhkukaappeja, niin ei ne enää näytäkään niin möhkälemäisiltä ja siivousfunktiotkin vaikuttaa olevan otettu paremmin huomioon. Ja se mikä on saanut minut suihkukaappikäännynnäiseksi, on se, että jos suihkukaapissa on myös katto, niin lähes kaikki kosteus jää kaapin sisään ja lattia ei lainehdi suihkun jälkeen! Thomasta täytyy vielä suostutella kaapin suhteen, mutta niihinhän saa kaiuttimet ja valoefektejä ja hierovia suihkuja jne. (mulle riittäis kyllä lähinnä se suihku).

Ennen suihkukaapin valintaa täytyy kyllä tutustua vaihtoehtoihin muutoinkin kuin kuvien kautta, mutta näistä tykkään:

Aquaspa AQS 303Db
Eago RainCloud

Eago RainSpot

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Ihan samat ajatukset oli mullakin suihkukaapeista! Onneksi nykypäivänä on saatavilla ihan tyylikkäitäkin versioita :) Meille tulee toiseen vessaan suihkukaappivaraus, et sit myöhemmin voi laittaa, jos tulee tarvetta..

-Hanna-

Laura kirjoitti...

Keksin vielä yhden hyvän puolen lisää: suhkukaappi on ihanan lämmin! Meillä ainakin nykyisessä kylppärissä käy veto ja tulee kylmä heti kun menee pois suihkun alta!