Tyhjä kangas

Raksamiesten kamppeet on ahdistettu autotalliin ja arkieteiseen. Ikkunat, seinät, katot ja lattiat on pesty kertaalleen. Talo on kuin tyhkä kangas odottamassa elämisen jälkiä.




Kommentit

Bella sanoi…
Oi, ihanan näköistä! :) Onnea aherruksen hienosta lopputuloksesta!
Mervi sanoi…
On kyllä valtavan kaunis kangas:) Tuo takka-porrassysteemi on vaan niin hieno.
JohannaL sanoi…
Ihana keittiö!
Hanna sanoi…
Näyttää ihanalta! Tuota "kangasta" voi maalata vaikka millä ja tulos on aina varmasti upea. Jäänpä odottelemaan sitä. Aurinkoista juhannusta!
Kirsi sanoi…
Aivan ihanan näköistä! Ihmiset ja tavarat tuovat "kankaaseen" kummasti väriä:) Onnea uuteen kotiin!!!
Oi että, kyllä on kaunista!
Anonyymi sanoi…
Onnea uuteen kotiin! Kunhan olette asettuneet taloksi, niin käythän täällä kommentoimassa sitä teidän liesituuletintanne?? Harkinnassa myös kattomalli meille, mutta kokemuksia lukisin mielelläni, kun kellään tutuilla ei ole moista värkkiä. Pihvinpaistokäryt ym., kuinka tuuletin toimi tehtävässään?
Elna sanoi…
Hei
Hienon näköistä! Onnea kodin valmistumisesta! Ihailen erityisesti teidän lattialaattaa, siis tuota minimal whitea, jos on käyttökokemuksia tai muita mielipiteitä jo ehtinyt muodostua, niin kuulen mielelläni:).
Laura sanoi…
Kiitos kommenteistanne!

Liesituuletinkokemuksia laittelen, kunhan käyttökokemusta kertyy, nyt ollaan käytetty pitkälti ulkona grilliä, joten kovin kummoisia kokemuksia ei vielä ole. Ainakin liesituuletin on kohtuullisen hiljainen. Tai kyllähän se ääntä pitää, kun laittaa isommalle teholle, mutta olen nähnyt pahempiakin hurisijoita.

Minimal Whitea en ihan varauksetta suosittele. Meillä oli ongelmia eriväristen laattojen kanssa, vaikka polttoerän pitäisi olla sama http://kiveajaunelmia.blogspot.fi/2012/05/varivirhe.html. Lattioita pestessäni huomasin myös yhden laatan pinnassa virheen lasitteessa. Laadun tasaisuus ei ehkä siis ole ihan sitä mitä oletin saavani.